PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29519
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

ciekawe co wybierze Brooke, pieniAdze i matke czy przyjaciół ???
Mi sie wydaje, ze oczywiscie przyjaciół :P:)))

aga1180

Wydaje mi się, że Brook wybierze oczywiście przyjaciół:) Zostanie w Tree Hill i będzie z Owenem :P Nigdy nie byłam za związkiem Lukasa i Brook, ponieważ miałam wrażenie, że pomimo wszystko nie pasują do siebie. Owszem, kiedy byli razem było pięknie, ale myślę, że Luke był "za spokojny" dla Brook, która jest szaloną, pomysłową dziewczyną. Owen, chociaż znamy go krótko i nie można jeszcze za wiele o nim powiedzieć, bardziej pasuje do Brook. Jest spoko gościem,który fascynuje dziewczynę. Tajemniczy, przystojny, niezbyt wylewny, nie narzuca się i wcześniej nie miał pojęcia kim ona wogóle jest :D Myślę, że z tych dwojga może być świetna para :)

ola300387

dziewczyno ! co Ty gadasz:P BRUCAS 4EVER:))) ale Owen to calkiem fajna dupa:P i rzeczywiscie fascynuje i pasuje do Brooke:)) jestem ciekawa co tobedzie jak Chase wroci;P

moniczka12342

Hahah dziewczyny ok ok:) Ciągle jestem za Leyton, ale po cichu przyznam, że wizualnie Brucas był lepszy :P ;)

ocenił(a) serial na 10
aga1180

oczywiscie ze BRUCAS 4EVER !!
Brook szalona - Lucas spokojny :D przeciwienstwa sie przyciagaja ;p
Ciekawe czy Peyton bedzie z Chesem?? Czyżby szykował się CHESTON? ;p

ocenił(a) serial na 10
aga1180

sorry ale na Brucas już stety albo niestety ( zależy dla kogo) NIE MA SZANS. pozostaje tylko Peyton Lucas albo Linsday Lucas. Boże broń od Peyton i Chase, ale to mogło być ciekawe :D Nigdy w sumie nie mieli okazjo pogdać :D Ciekawe skad tam sie Chase bierze w Tree Hill :)

Haylie

Heh,no jak dla mnie to stety,zawsze liczyłam na ich związek;]
Ale trudno,nie ma co sie juz rozwodzic na ich temat bo to definitywny koniec Brucasa...ale oglądac poprzednie serie i wspominac zawsze mozna,jak dla mnie nikt w serialu nie spędził tak wspaniałaych chwil jak oni(i jeszcze Naley)
Hmm...ciekawe by było takie zakonczenie:Peyton&Chase Lucas&Lindsay...hmm...

ocenił(a) serial na 8
aga1180

Myślę,że mimo wszystko wybierze przyjaciół :) Naprawdę zawsze może na nich liczyć. A pieniądze szczęścia jej nie dadzą... A co do Brucas to już na pewno nie ma szans :( Może chociaż Leyton się uda :)