Jak już wszyscy wiemy CW zamówiło kolejnych 13 odcinków One Tree Hill (9sezon)...jak też już wiadomo to będą ostatnie odcinki w historii tego serialu a ich emisja rozpocznie się dopiero w styczniu 2012 r...no ale wracając do tematu...bardzo prawdopodobne jest ,że jeszcze zobaczymy CMM i HB w rolach Lucasa i Peyton :) ja tam za nimi nie tęsknie ale miło byłoby zakończyć serial z całą piątką głównych bohaterów....to byłoby takie fajne zwieńczenie dzieła ;) ...co o tym myślicie?
http://www.tvline.com/2011/05/one-tree-hill-scoop-lucas-peyton-return/
Zgadzam się w 100%...finał z całą piątką głównych bohaterów byłby wspaniałym zamknięciem tej serii. I szczerze nie wyobrażam sobie jak można by było zakończyć ten serial bez Lucasa i Peyton. Byli jednymi z tych dzięki którym ten serial stał się tak popularny, więc fani OTH na pewno będą szczęśliwi widząc znów całą 5 w komplecie ;)
potwierdzam : ) tez bym bardzo chciała zobaczyć znowu całą 5 : ) kazdy juz z rodzinka, dziecmi fajnie oby tak bylo i oby wrocili : ) teraz tylko musimy czekac ostatni odc 8 sezonu był rewelacyjny :).
Oj tak bardzo chętnie zobaczyłabym jeszcze Lucasa i Peyton! ;] I zgadzam się ostatni odcinek 8 sezonu bardzo fajny, świetnie odnieśli się do początku serialu, piękne fragmenty były cytowane, no i ten Jamie biegnący po moście ;] super, cóż pozostaje czekać nam do stycznia ;)
ja uwielbiam serial OTH , ale odkąd nie ma Lucasa i Peyton to nie to samo szkoda bo sezon 7 i 8 z nimi byłby o wiele lepszy ale mam nadzieje,że powrócą w 9 sezonie.