PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Jak już wszyscy wiemy CW zamówiło kolejnych 13 odcinków One Tree Hill (9sezon)...jak też już wiadomo to będą ostatnie odcinki w historii tego serialu a ich emisja rozpocznie się dopiero w styczniu 2012 r...no ale wracając do tematu...bardzo prawdopodobne jest ,że jeszcze zobaczymy CMM i HB w rolach Lucasa i Peyton :) ja tam za nimi nie tęsknie ale miło byłoby zakończyć serial z całą piątką głównych bohaterów....to byłoby takie fajne zwieńczenie dzieła ;) ...co o tym myślicie?

http://www.tvline.com/2011/05/one-tree-hill-scoop-lucas-peyton-return/

ocenił(a) serial na 9
sophia84

Zgadzam się w 100%...finał z całą piątką głównych bohaterów byłby wspaniałym zamknięciem tej serii. I szczerze nie wyobrażam sobie jak można by było zakończyć ten serial bez Lucasa i Peyton. Byli jednymi z tych dzięki którym ten serial stał się tak popularny, więc fani OTH na pewno będą szczęśliwi widząc znów całą 5 w komplecie ;)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

potwierdzam : ) tez bym bardzo chciała zobaczyć znowu całą 5 : ) kazdy juz z rodzinka, dziecmi fajnie oby tak bylo i oby wrocili : ) teraz tylko musimy czekac ostatni odc 8 sezonu był rewelacyjny :).

magdalenka1691

Oj tak bardzo chętnie zobaczyłabym jeszcze Lucasa i Peyton! ;] I zgadzam się ostatni odcinek 8 sezonu bardzo fajny, świetnie odnieśli się do początku serialu, piękne fragmenty były cytowane, no i ten Jamie biegnący po moście ;] super, cóż pozostaje czekać nam do stycznia ;)

sophia84

ja uwielbiam serial OTH , ale odkąd nie ma Lucasa i Peyton to nie to samo szkoda bo sezon 7 i 8 z nimi byłby o wiele lepszy ale mam nadzieje,że powrócą w 9 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
isa_filmweb

Jeśli nie wrócą to będzie jedna wielka porażka. Mam nadzieję że Lucas i Peyton wrócą a te 13 odcinków będzie ostatnimi serialu. Po tak beznadziejnych sezonach 7 i 8 nie ma sensu ciągnąć tego dalej.