PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Wiele spekulowało się, że w finale obecnego sezonu "One Tree Hill" widzowie zobaczą Chada Murray'a i Hilarie Burton. Mark Schwahn, twórca serii, rozwiewa jednak wątpliwości związane z powrotem Peyton i Lucasa.

Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3136.htm

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

hmm no miałam nadzieję, że może jednak się pojawią... szkoda :(

ocenił(a) serial na 9
salmaatache

a czy pojawi się sezon 9??

reeegina

mam nadzieje, ze nie.... bo to juz jest serial niby o czyms, ale o niczym... "brazylijska" telenowela. szkoda, ze zrobiono z tego kaja sieczke...

karoolcccia

myślę, że serial by odzyskał na jakimkolwiek znaczeniu gdyby Peyton i Lucas wrócili. Z nimi ten serial był naprawdę świetny.

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer33

zgadzam się z p_sawyer33 - te dwie postacie były kluczowe i myślę ze wiekszość chcaiłaby zobaczyć ich powrót i na pewno wzrosła by oglądalność! Zastanawiam się tylko jaki jest powód ze ich nie ma?

ocenił(a) serial na 7
coldrex

jak dla mnie to Peyton z dzieckiem mogły by wrócić :) niewiem i może Jake i Jenny by wrócili i była by duża rodzinka :D

ocenił(a) serial na 10
zozol_3

pewnie ze tak, powinni wrocic bez Lucasa ten serial nie ma sensu xD
jak dla mnie powinni zakonczyc juz mimo tego ze moglabym ogladac ten serial w nieskończonośc, ale to nie ma sensu teraz jest juz tak naciagany ze szok..po co 9 sezon ;/ niby co w nim mialoby byc ;/ ;p

magdalenka1691

Ja też jestem za tym, aby serial zakończyć (mimo,że ubóstwiam pierwsze sezony nad życie!). Sezon 8 jest po prostu nudny, nic się nie dzieje, nie maja pomysłu na nowe wątki. Ale sezon 9. raczej będzie, gdyż Sophia Bush, Austin Nicols, Bethany Joy Galeotti i Jana Kramer już podpisali kontrakty na kolejny sezon...

salmaatache

Gdyby chcieli wrócić, to by wrócili. Gadanie o konfliktach czasowych to bullshit. Jeżeli rzeczywiście byliby tacy chętni na krótki powrót, to by się postarali wykroić parę dni na ten jeden odcinek.
A prawda jest taka, że się poprztykali z Markiem. Hilarie powiedziała, że wróci na finał, jeżeli Mark nie będzie go reżyserował, co jest nierealne. Chad zapewne wmurwiony, że nie przystali na jego żądania i zrezygnowali z niego. Lepiej sobie popatrzcie, jak dogryzają mniej lub bardziej subtelnie Lucasowi i Peyton (zwłaszcza!) w scenariuszu i wycinają ich z flashbacków (8x18). To mówi więcej niż jakakolwiek kłamliwa gadka-szmatka.

justyssia

w 8x19 dziś oglądałam Mouth nawet nie wspomniał o Lucasie, jak gadali o boisku nad rzeką, a o Jimmym tak:).