Kogo wolicie? Bo ja uwielbiam Haley.
Od pierwszego odcinka,a raczej 6,bo prędzej nie oglądałam...;( Byłam na wyjeździe.Może ktoś mi opisać krótko,co się działo w pierwszych pieciu odcinkach? I gdyby nie fakt,że Chad Michael Murray tu występuje,to bym nie oglądała tego ani razu,a to byłoby straszne! Spodobała mi się jego postać w Historii Kopciuszka,ale teraz wolę Nathana.Podoba mi się jego zachowanie względem Haley i w ogóle ;))
ja też dzięki Chadowi zaczęłam oglądać ten serial :)
i nie żałuję xD
również najbardziej lubię Haley
Ja tez zaczęłam to oglądać dla Chada :) Najbardziej lubię Haley jest najlepszą postacią w tym filmie (jak na razie)
Jak coś to nick Emil_Wierus_18 to nick mojego brata,a ja-czyli jego siostra pisze z jego konta.Żebyście sobie nie pomyślały,że on jest jakiś nie bardzo;p.Chodzi mi o to,że ja pisałam,że bardziej lubie Nathana;p.Mam jescze jedną prośbe.Tylko kire nie moge znaleść teraz na YouTubie tego odcinka;/.Opowidał on o Haley i Nathanie i na koniec pisało coś o tragedi, było pokazane jak biegna antyterroriści.Jeżeli wiecie o co w tym wszystkim chodzi to napisze.Prosze, zależy mi na tym:).Jak znajde ten odcinek to napisze:)
Aa i jeszce pisało, po angielsku oczywiście...pierwszy pocałunek itp. i wtedy całowali się Haley i Nathan, no i tak dalej,hm...co tam jescze było.Pisało coś o prawidziwej miłosci i na koniec było o tej tragedi i coś podobnego..."jeden dzień, coś tam;p-nie pamietam i coś o tragedii;(" i chyba Haley niósł na ręcach Lucas jak dobrze pamiętam.Nie wiem o jaką tragedię chodzi, więc jeśli ktoś wie, to niehc napisze:).Z góry dzięki:).
A ja zaczełam oglądać ten serial od 5 odcinka i nie przez Chada a przez motyw koszykówki w serialu sama gram i jakoś to mnie przyciągneło choć teraz już są zupełnie inne powodu...Każda z Pań w tym serialu ma coś w sobie.Mnie jednak najbardziej urzeka postać Peyton...
Ja uwielbiam Haley :* Jest boska i bardzo ładna, no i chodzi z Nathanem, a on też jest boski ;] Soritta jak chcesz mogę ci przesłać nawet długie streszczenie tych odcinków :* Odpisz czy chcesz:D
Nom,jeśli byś mogła,podam ci mojego maila:saritta@o2.pl
z góry dzięki ;) ;* Haley najlepsza!
wszystkie dziewczyny sa fajne chociaz macie racje Haley jest najfajniesza.... caly ten film jest super.. ;)
Najbardziej lubię Haley ;)
pozniej Brooke
co do Peyton to mam mieszane uczucia, czasem ją lubię a czasem mnie strasznie denerwuje;P
Najbardziej lubię Brooke.Jej postac jest najciekawsza i najbardziej sie zmienia.Wniosła bardzo duzo do serialu i nie wyobrazam sobie go bez niej:)
ja też ja lubię i uwielbiam śledzić losy jej i Nathana:) ale nistety niedługo wyjeżdżam i pewnie będzie to nie możliwe, a nikt nie czhe przesłać mi sezonów:(
Najbardziej lubię Brooke, bo ona najbardziej się przez te wszystkie odcinki zmienia i to są zmiany na lepsze, Haley też bardzo lubię.
Od pierwszego odcinka wolę Peyton... Ma bardzo fajny sposób bycia i niesamowite spojrzenie...
Ja mam dość dziwną historię o oglądaniu tego serialu.Nie wiedziałam, że taki serial w ogóle jest;PP.Któregoś dnia czytałam gazete z programem i zobaczyłam tytuł "Pogoda na miłość".Włączyłąm telewizor i spodobał mi się ten serial:PP.Najbardziej lubię Haley,a z chłopaków Nathana:).
Zgadzam się z Sarittą xD Tez zaczęłam oglądać ten serial dla Chada, a teraz wolę Nathana, też podoba mi się, jak traktuje Haley. No i jest przystojny xD Najbardziej lubię Haley. Pozdrawiam!
Ja najbardziej lubię Peyton później Haley a później Brooke a jeśli chodzi o pary to najbardziej Nathana i Haley a ponoć oni ślub wezmą wie ktoś co sie tam będzie dalej działo ??
Uwielbiam Brooke... ale Haley też jest fajna.
Brooke ma jedną wade - namolność. xD
ja na początku niznosiłam peytonale teraz lubię ja najbardziej, haley tęz jest spoko a do brooke nie moge sie przekonać
ja kiedyś najbardziej lubiłam Brooke, ale ostatnio strasznie polubiłam Peyton i to jest w tej chwili moja ulubina postać z tego serialu:)
Ja uwielbiam Peyton. Od początku bbyła moją ulubioną postacią z serialu. Może dlatego że trochę mnie przypomina. No i lubię prócz tego Nathan'a i Jake'a. Są świetni
Brooke jest moją ulubioną postacią w tym serialu.Tak jakoś ją polubiłam najbardziej.Jest sympatyczna,zabawna,ładna i tworzy swietną pare z Lucasem.Z tych wymienionych najmniej lubię Peyton ale nie ze ją w ogole nie lubię,po prostu najmniej.
Z tych trzech dziewczyna najbardziej lubię Brooke.Jest barwną postacią, która nie tylko wprowadza mnóstwo zamieszania, ale też humoru.A poza tym jest bardzo ładna :)
ja najbardziej lubię haley i peyton. brooke lubię, ale trochę mniej ;)
a serial zaczęłam oglądać dzieki mojej przyjaciolce; kiedyś wysłała mi filmiki z youtube i jakoś się tym zainteresowałam ;]
a z chłopaków ... sama nie wiem który lepszy - Nathan czy Lucas?
podoba mi sie traktowanie Haley przez Nathana, a Lucas troche neizdecydowany jest jesli chodzi o dziewczyny x)
ja najbardziej lubie Peyton - może dlatego, ze mam z nią w sumie dużo wspólnego. :) Na 2gim miejscu równorzędnie Brooke i Haley :)
Zdecydowanie Brooke! Jest fantastyczną dziewczyną "z pazurem", która przeszła niesamowitą przemianę z próżnej dziewczynki do dojrzałej i wartościowej kobiety:)
Zdecydowanie Hayley! Jest cudowna, miła, zaradna i jednocześnie bardzo zabawna. No i idealna jako mama Jamiego ;)
Co do facetów- Lucas jest mnie bardzo denerwował, takie niezdecydowane kluchy z tą jego dziwną miną. Pamiętacie ten odcinek, kiedy Hayley chciała porozmawiać z nim i Peyton o tym, że wytwórnia może zostać zamknięta i ćwiczyła sobie wcześniej? Genialne to było :D
Jestem dopiero w połowie drugiego sezonu, jednak najbardziej interesująca od samego początku jest dla mnie Brooke.
Jeśli chodzi o Haley ...uważam że jej postać jest za bardzo wyidealizowana dlatego zdecydowanie nie jestem jej fanką.