PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29510
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

No cóż komentujemy kolejne odcinki 4 sezonu One Tree Hill nie mając wogóle świadomości, że to koniec naszego ulubionego serialu:( Chyba wszyscy będą tęsknić za Brooke, Peyton, Lucasem, Haley i Nathanem (oraz innymi) Ten serial jest git:) Co o tym myślicie? Czy może jeszcze kiedykolwiek będą jakieś kolejne serie? Bo ja mam malutką nadzieję, że tak

ocenił(a) serial na 10
nhales

kiedy koniec niby?? w sensie po 4 serii ?? no pewnie ze bede tesknic !!!

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer

Wydaje mi się, że to czy bedą dalsze sezony zależy od oglądalności i od tego ile zarobią na obecnym. Przecież nie stwierdzą, że koniec, bo dalej nam się nie chce tego ciągnąc, jeżeli bedzie z tego kasa, nie? Poza tym prawda jest taka, że zaden z aktorów grających w tym serialu nei ma większych perspektyw i raczej nie rzuci pracy po to, żeby grać w filmach pełnometrażowych. Widziałam kilka produkcji z Chadem i szczerze mówiąc są gorzej niż mierne, Hilarie jest tam pewnie tylko dlatego, że jest popularna w USA dzięki pracy w MTV, James też nie nalezy do najlepszych aktorów. Jedyna, która trochę więcej gra to Sophia, ale szczerze mówiąc nie ma sie na razie czym chwalić. Chociaż mam nadzieję, że wreszcie zagra w czymś dobrym.
Tak samo jak wy nie chce, żeby zaprzestali kręcenia tego serialu, ale wiadomo, że żywot serialów dla nastolatków nie jest zbyt długi. Pozdrawiam

nhales

Gdybyście sie naprawde interesowały tym serialem to wiedziałybyście że będzie 5 sezon, w którym głowni bohaterowie będe wspominać college, ponieważ reżyser chce przeskoczyć studia i odrazu pokazać ich w dorosłym życiu. Jak nie wierzycie to poszukajcie w internecie!!!

ocenił(a) serial na 8
oldwomen

to z tym 5. sezonem to tylko spekulacje. Nie wiadomo nawet czy wyemitują cały 4 sezon, jak bedzie słaba oglądalnośc to zdejma go z anteny

ocenił(a) serial na 9
nhales

Zgadzam się z Klaudią. Nikt nie zdejmie serialu, który zarabia na siebie. Spójrzcie na ER czy Przyjaciół. Dlatego wszystko zależy od amerykańskich widzów. Ale kiedyś koniec nadejdzie i tak jak przy Dawson's Creek będzie trzeba powiedzieć All good things must come to an end...

anjin_2

boshe ale mnie wystraszyłyście! wczoraj rzcilam tylko okiem na tego posta i zle przeczytalam- myslalam ze jeszcze tylko 4 odcinki będą i ze to taka krotka seria i juz sie konczy! uff ze chodzilo że po 4 serii koniec.
i mysle ze to nawet dobrze ze 5 nie bedzie, bo to byloby juz naciągane, pewnie zmiejszylaby sie oglądalnosc... ale i tak bede baaaaaaaaaardzo tesknic i pewnie bede ogladala stare odcinki ;)

ocenił(a) serial na 9
nhales

Hmm, jeśli 4 sezon rzeczywiście byłby ostatnim, to może Mark zechce zatoczyć koło. Tzn, koło w tym sensie, że Peyton znów będzie z Lucasem, a Brooke znów będzie przyjaciółką Peyton?

anjin_2

Brooke i Peyton przyjaciolkami?? szczerze w to watpie po tym wszystkim co sie wydarzylo... chociaz bylby to swietny happy end wszyscy razem + oczywiscie Dan w pace :)

ocenił(a) serial na 7
socana

powinni zatrudnić Mische Barton, to odebraliby część widzów the o.c., zniesmaczonych jej odejściem

Co do oth to z każdym sezonem jest lepszy, mam nadzieję, że na 4 sezonie się nie skończy.

ocenił(a) serial na 7
socana

powinni zatrudnić Mische Barton, to odebraliby część widzów the o.c., zniesmaczonych jej odejściem

Co do oth to z każdym sezonem jest lepszy, mam nadzieję, że na 4 sezonie się nie skończy.

ocenił(a) serial na 7
socana

ocenił(a) serial na 9
mate21

hmm czy ja wiem:( ta piąta seria byłaby naciągana, ale jakby była to oczywiście bym ją oglądała:) niop jak wy wszyscy jestem ciekawa jak to się skończy:D nie mogę doczekać się kolejnych odcinków i liczę na duuuży happy end:P pzdr

ocenił(a) serial na 10
nhales

Po co dodawać do dobrego serialu takie beztalencie jak Micha Barton? To byłoby bez senzu. Nawet jeśli OTH skończy się po 4 sezonie to na pewno na jego miejsce wskoczy jakiś inny fajny serial. Ja osobiście bardzo tęsknie za Popular. Szkoda, że zrobili tylko dwa sezony

ocenił(a) serial na 9
Klaudia999

hmm ja uważam, że jednak nic nie zastąpi OTH:) to najlepszy serial jaki oglądałm i łooo jak mi bania sie poryje jak się ten serial skończy:( nic go nie zastąpi!

nhales

Uwielbiam ten serial a wszczególności Brooke i Haley, ale ja nie o tym. Tak sobie ostatnio myślałam i przypomniałam sobie serial lat 90 czyli Beverly hills 90210 i tam nawet niepamiętam ile było serii, ale strasznie dużo, były pokazane lata w liceum , na studiach i życie po szkole. Bardzo bym chciała żeby i tu było tyle wątków i żeby było jak najwięcej serii tego cudownego serialu, ale z drugiej strony jak by 4 seria skończyła się z happy endem czyli Brooke i Lucas , Naley i reszta szczęśliwi to na siłe nie ma co kręcić dalszych sezonów.

Ja licze że Lukas jednak bedzie z Brooke, przecież ją kocha. A jeżeli chodzi o Chada i Sophie, to że nie są już razem to nie znaczy że nie mogą grać zakochanych- to tylko praca, są aktorami muszą się z tym liczyc.

Ale się rozpisałam, sorki i pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Haley_2

hmmm, ja tak bardzo nie chce żeby wszystko sie już skończyło, bardzo uwielbiam postacie, które graja w OTH i choć czasami zadziwiają mnie swoim zachowaniem to i tak bardzo ich lubię i jak wszytsko się skończy to będe za tym max tęskinić:P a co wy uważacie?? Czy oglądaliście kiedykolwiek lepszy serial??

nhales

"Czy oglądaliście kiedykolwiek lepszy serial??"
Hmm...prawde mówiąc to nigdy nie interesowałam się tak serialem jak One Tree Hill.Czekam z niecierpliwością na każdy następny odcinek.
Może kiedys bardzo podobał mi się własnie Beverly Hills 90210 ale się skonczył i zapomniałam.
Na równi jest u mnie OTH i LOST:)
Oczywiscie jest jeszcze kilka ciekawych seriali.
GOD,pamiętam jak kiedys(bardzo daawno) ogladałam Zbuntowanego anioła.To z dziecinstwa byl moj naj serial(hehe).
Ach,jeszcze zapominialam o M jak Miłośc-to też lubię;)
Dobra,tyle pisania na jedną odpowiedz.
Konczę,pozrawiam wszystkcich.:*

Klaudiiia

Acha,zapomniałam jeszcze o "Felicity".Kiedys to również oglądałam ale teraz tego chyba nigdzie nie puszczają.A wy oglądaliscie ten serial??