podoba mi się i serial również. Uwielbiam seriale dla młodzieży / choć sama już młodzieżą nie jestem, niestety.../
No, milusi jest! I taki fajny romansik sie kroi- najbardziej to lubie- gdy bohaterowie chca ze sobą być ... :). Pozniej już marazm jak w "Jeziorze marzeń" /a naprawdę ten film lubiłam z poczatkowych serii/ . Ciao!
w 'jeziorze marzen' to pod koniec to tam juz chyba kazdy z kazdym byl, jak w 'modzie na sukces' hehe;) no, 'pogoda...' sie rozwija, a bedzie sie dzialo zobaczycie:))) pamietam jak pierwszy raz widzialam to sie poryczalam....ale to zobaczycie sami niedlugo przy jakiej sytuacji ;P pozdrowionka
Co do Jeziora... tak, rzeczywiście !Każdy z każdym... he he he. Ale mnie podebrałaś- ja teraz chce wiedziec co tam sie wydarzy i co? Tak mnie z tym zostawisz ?- nieładnie ;))
wiem....fajnie co?;))niestety nie moge ci napisac co sie wydarzy bo juz to ogladaniue nie bedzie mialo...hmm...tego smaczku:)fakt faktem im dluzej sie go oglada to bardziej wciaga:)najlepsza jest rywalizacja 'braciszkow' ale zwiazki tez tam beda...niezle:)
jakis ochlap?hmm......heiley (czy jak ja tam sie pisze) bedzie udzielala korepetycji........i z tego wynikna pewne spiecia.....lucas i peyton tak ale nie dlugo i za dobrze.....ciaza.....aha, nowy kolega lucasa jest wporzo i bedzie wporzo.....co jeszcze.za duzo juz napisalam.wlasciwie to i tak pewnie z tego nic nie wiesz:)ja ogladalam 19 odcinkow tej serii i juz zbytnio nie pamietam co bylo na poczatku:/ i juz nie nalegaj bo nic wiecej nie napisze!:) pozyjesz to zobaczysz:)) pozdro
Doceniam i dziękuję! Już dam Ci spokój :). Pozdrawiam! P.S. Jesteś bardzo podobna do mandy Moore ;)))
to kto to będzie proszę powiedz tylko to plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! muszę to widzieć A tak w ogóle to jeden z moich ulubionych seriali (wraz z szkołą przetrwania)
kto bedzie w ciazy? no zartujesz chyba?:) nie powiem ale mozna po malu sie domyslic jak ogladasz systematycznie.wiesz, oprocz payton wchodza 2 dziewczyny w rachube;) pomysl, albo lepiej nie...tylko poczekaj, tak dokladnie to do...no przykro mi ale to dopiero bedzie w 19 odcinku:/ wlasciwie to w 18 ale wszystko w 19 sie rozstrzygnie...uff:) milego ogladania
Jeżeli można to chciałabym się zapytać czy któraś z was oglądała może ostatnie dwa odcinki. Bo ja niestety przegapiłam. ;( Tzn chodzi mi konkretnie o to co się Nathanowi stało w ostatnim odcinku, bo wiem tyle, że cos mu się stało.
A właśnie. Przeczytałam, że podobno jedna dziewczyna będzie w ciąży. Oooo..... czemu puszczają ten serial tylko w soboty. :/ Powinni robić to częściej. :/
Dan mówił Nathanowi, że ten nie pobije jego rekordu i nie zdobędzie 42pkt w meczu. Nathan postanowił jednak udowodnić ojcu, że jest w stanie to zrobić, więc zaczął zażywać narkotyki (nie pamiętam co to dokładnie było). Na meczu, kiedy miał już ok. 40pkt zemdlał i trafił do szpitala...