PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Lucas i Peyton

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś się orientuje dlaczego w ogóle zaprzestali na 6 sezonie?

malgos171

Chad (Lucas) nie chciał już grać, a usunęli przy tym Hilarie (Peyton), żeby ich wątek zakończyć happy endem.
Hilarie mówiła,że jeśli tylko bedą chcieli to ona chętnie wroci

malgos171

Ja czytałam kilka różnych wersji. Osobiście obstaję za tym, że Marky po prostu wyrzucił Chada i Hilarie na zbity pysk, bo ich nie chcieli.

justyssia

No nie wiem... po co miałby się pozbywać ich ot tak, skoro wiadomo było,że przez to spadnie oglądalność? Chyba nikt nie sabotuje własnego projektu. To jest wbrew logice.
Zresztą Mark i Hilarie przyjaźnią się prywatnie, więc "wyrzucenie na zbity pysk" myślę,że jest trochę przesadzone.
Nie wiem jak było z Chadem, bo on w wywiadach mówił,że nie wróci i ogólnie gwiazdorzył, ale Hilarie całkiem spoko się wypowiadała.

malgos171

dla mnie OTH zakończyło się na 6 sezonie wraz z odejściem Lucasa i Peyton. Zaczęłam oglądać 7 serię, ale była tak nudna i bezbarwna, że to już nie miało sensu. A zakończenie 6 sezonu było idealnym zakończeniem całego serialu :)

ocenił(a) serial na 10
gainka

na 6 sezonie zdecydowanie powinni zakończyć serial, po odejsciu głównej pary, to już nie to samo.. mimo to ogladam dalej z uwielbiania do serialu;p

ocenił(a) serial na 10
malgos171

racja , ostatni odcinek 6. serii bylby idealanym zakonczeniem serialu, ale tak samo ostatni odcinek 4.serii ;D jeszcze lepszy od 6. :D