PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Lucas i Peyton

ocenił(a) serial na 10

Kurcze.... Jak dla mnie serial stracił trochę magii bez tych dwóch bohaterów...
reżyserowie mogliby chociaż zaprosić ich gościnnie na jeden odcinek np. na ślub Brooke i Juliana.. To by było coś:)

Patt_7

mogliby....ale niestety już wiadomo,że Leytony nie wrócą...nigdy......

ocenił(a) serial na 7
Patt_7

Z tego powodu zakończyłem na 6 sezonie. I nie żałuję.

Patt_7

mogliby i zaprosili ale tak Hilarie jak i Chad powiedzieli ze nie wroca..
a poza tym mnie tam peyton nie brakuje, nigdy jej nie lubilam :P

ocenił(a) serial na 10
Patt_7

zgadzam się z Patt_7, mogliby zaprosić. Ale na pewno nie pojawią na tym odcinku Brooke i Juliana. :(

Bronkar

peyton i lucas zawsze uwielbiałam i z chęcią bym ich zobaczyła w najbliższych odcinkach, ale to chyba niemożliwe.
dlatego, że ich tak lubiłam wracam czasami do początku serialu.. może nie tylko ze względu na nich, ale też Brook! uwielbiałam ją wtedy, co nie znaczy że teraz nie, ale teraz jest inna.. doroślejsza, a wtedy czasy szkoły.. i wgl uwielbiam :)

ocenił(a) serial na 10
gosiaa005

Dla mnie oni byli podstawą serialu bez nich to nie to damo mimo że kocham ten serial ale ich mi strasznie brakuje a to już nie nasza wina że Chad chciał coraz więcej pieniędzy ;/ nie wiem jak wy ale za szybko się ich całkowicie pozbyli z fabuł lepiej gdyby pojawiali się gościnnie chociażby Pey

ocenił(a) serial na 10
Patt_7

To prawda. Co to za przyjaciele, którzy nawet nie będą na ślubie. Pierwsze 4 sezony rzeczywiście były super, pozostałe też są dobre. Szkoda tylko , że w 7 sezonie żegnamy się z Lucasem i Peyton. I to trochę tak bez wyjaśnienia- dlaczego? gdzie? i po co wyjechali. I jeszcze jedno co mi się nie podoba, to to, że ciągle jakieś wypadki, psychopaci, naprawdę to staje się powoli nudne, A 12 odcinek ósmego sezonu, to plagiat z kac vegas. Z reszta nie pierwszy raz biorą przykłady z innych seriali. Nie pamiętam teraz ale bodajże w ósmym sezonie też coś zauważyłem. Brak pomysłów= THE END- A jeśli ma powstać 9 sezon, to tylko z Lucasem i Peyton.

dawid2385

żeby nie było, że plagiat- http://www.tvguide.com/News/Austin-Nichols-Interview-1026697.aspx sami zapowiadali, że będzie odcinek w stylu Kac Vegas.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

Podobnie jak Thomasons skonczylem na 6 sezonie i nie zaluje.

kiemonik1993

Zgadzam się z wami wszystkimi...Bez Lucasa i Peyton to nie to samo...Ja jestem aktualnie przy końcu 7 i niestety stwierdzam że OTH już nigdy nie będzie taki jak na początku...tęsknie za 3 i 4 sezonem...:p