PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Mam nadzieję że uda nam sie doprowadzić do tego żeby znowu emitowali nam ukochany
program tylko musimy znaleźć sposób aby "zmusić" do tego jakąś stację telewizyjną:)

chinka92

ja już kilka razy pisałam do tvn. odpisywali, że im przykro, ale nie mają w najbliższych planach emisji OTH. nie wiem czy pisanie coś da, podobno OTH jest drogie jeśli chodzi o prawa do emisji, czy co to tam jest.

Dodo140

Myślę,że to nie chodzi o kasę, bo np. stacja TVN, a konkretnie oddzial TVN7 kupuje odcinki Gossip Girl, która teraz chyba jest w Stanach bardziej na topie niż OTH ,więc myślę, ze to się przekłada rownież na cenę.
Tak samo jak na polsacie leciał Prison Break- to dopiero musialo kosztować, albo LOST na TVP.
Nie sądzę, że chodzi o kasę. Moze oglądalność tych sezonów, które puścili była nie taka jak oczekiwali.

Swoją drogą szkoda, bo OTH jest świetnym serialem i warto go zobaczyć

pikolinia

A może by tak do polsatu napisać?

chinka92

Spróbować można,bo na pewno nie zaszkodzi, ale warto też na jakmś forum OTH założyć taki temat, żeby więcej osób było :)
Muszą widzieć,że jest nas dużo :D

pikolinia

ja przed chwilka znowu napisałam do TVN. ciekawe czy odpiszą i co:0.

ocenił(a) serial na 8
Dodo140

mysle ze to nic nie da , tak jak ktos wyżej napisal jakos wykupuja plotkare a na pewno jest droższa ....
one tree hill ma swoich wiernych fanow ale nie jest juz teraz tak na topie , poza tym co by mi to dalo gdyby z laski wykupili 3 sezon ? haha jakas kpina juz dawno to wszyscy widzieli ;]

chinka92

Dostałam odpowiedź z polsatu:

Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "Pogoda na milość".
Na dzień dzisiejszy nie jest on uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.

Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

ocenił(a) serial na 10
chinka92

Czyli im więcej nas napisze, tym większe prawdopodobieństwo, że to puszczą;) Przynajmniej tak wynika z tej odpowiedzi...:)

bombakp

a mi tak TVN odpisał:
Dziękujemy za zainteresowanie naszą stacją.
Informujemy, iż obecnie nie planujemy emisji serialu "Pogoda na miłość".
Prośbę Pani przekazaliśmy do działu programowego.

Pozdrawiamy,
Dział Współpracy z Widzami

tyle, że już kilka miesięcy temu z dwa razy pisałam do nich. i to samo odpisali.

Dodo140

mi też to samo odpisali:)

pikolinia

myślę podobnie jak Ty...wydaje mi się,że oglądalność nie była taka jakiej oczekiwali( chodzi o te sezony,które puścili)...ale powiem Wam szczerze ,że wtedy(w 2005 na tvn7) tytuł "pogoda na miłość" mnie wogóle nie przyciągnął...myśle,że w polsce ten tytuł skazuje serial na niepowodzenie....ja osobiscie nigdy go nie używam...

sophia84

Też tak uważam powinni go w Polsce emitować pod nazwą one tree hill:)

ocenił(a) serial na 8
chinka92

w Polsce niestety rzadko kiedy tytuł jest przetłumaczony jakoś w miarę normalnie i jak dla mnie to tłumaczenie kompletnie nie pasuje do tego serialu biorąc pod uwagę przy okazji fakt, że Tree Hill to miasto xD

a co do emisji ja pamiętam jak na tvn leciał ten serial chyba w gimnazjum wtedy byłam i wiem, że nawet jakbym chciała to bym go wtedy nie mogła oglądać bo był puszczany chyba jakoś 14-15 a wtedy to ja w szkole jeszcze byłam jak chyba większość osób to nie ma co się dziwić, że mniejszą oglądalność mieli :)

skoczus90

Na TVN leciał w wakacje.

ocenił(a) serial na 8
pikolinia

hmm to może pomyliłam go z jakimś innym :)

ocenił(a) serial na 8
skoczus90

a może na FoxLife? tam same seriale lecą ;d

hot-kiss

Na FoxLife nie było. Puszczali tylko na TVN i TVN7

ocenił(a) serial na 8
pikolinia

no wiem, że nie było, ale może będzie, napiszmy do nich ;d