Mam nadzieję że uda nam sie doprowadzić do tego żeby znowu emitowali nam ukochany
program tylko musimy znaleźć sposób aby "zmusić" do tego jakąś stację telewizyjną:)
ja już kilka razy pisałam do tvn. odpisywali, że im przykro, ale nie mają w najbliższych planach emisji OTH. nie wiem czy pisanie coś da, podobno OTH jest drogie jeśli chodzi o prawa do emisji, czy co to tam jest.
Myślę,że to nie chodzi o kasę, bo np. stacja TVN, a konkretnie oddzial TVN7 kupuje odcinki Gossip Girl, która teraz chyba jest w Stanach bardziej na topie niż OTH ,więc myślę, ze to się przekłada rownież na cenę.
Tak samo jak na polsacie leciał Prison Break- to dopiero musialo kosztować, albo LOST na TVP.
Nie sądzę, że chodzi o kasę. Moze oglądalność tych sezonów, które puścili była nie taka jak oczekiwali.
Swoją drogą szkoda, bo OTH jest świetnym serialem i warto go zobaczyć
Spróbować można,bo na pewno nie zaszkodzi, ale warto też na jakmś forum OTH założyć taki temat, żeby więcej osób było :)
Muszą widzieć,że jest nas dużo :D
mysle ze to nic nie da , tak jak ktos wyżej napisal jakos wykupuja plotkare a na pewno jest droższa ....
one tree hill ma swoich wiernych fanow ale nie jest juz teraz tak na topie , poza tym co by mi to dalo gdyby z laski wykupili 3 sezon ? haha jakas kpina juz dawno to wszyscy widzieli ;]
Dostałam odpowiedź z polsatu:
Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować serial "Pogoda na milość".
Na dzień dzisiejszy nie jest on uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
Czyli im więcej nas napisze, tym większe prawdopodobieństwo, że to puszczą;) Przynajmniej tak wynika z tej odpowiedzi...:)
a mi tak TVN odpisał:
Dziękujemy za zainteresowanie naszą stacją.
Informujemy, iż obecnie nie planujemy emisji serialu "Pogoda na miłość".
Prośbę Pani przekazaliśmy do działu programowego.
Pozdrawiamy,
Dział Współpracy z Widzami
tyle, że już kilka miesięcy temu z dwa razy pisałam do nich. i to samo odpisali.
myślę podobnie jak Ty...wydaje mi się,że oglądalność nie była taka jakiej oczekiwali( chodzi o te sezony,które puścili)...ale powiem Wam szczerze ,że wtedy(w 2005 na tvn7) tytuł "pogoda na miłość" mnie wogóle nie przyciągnął...myśle,że w polsce ten tytuł skazuje serial na niepowodzenie....ja osobiscie nigdy go nie używam...
w Polsce niestety rzadko kiedy tytuł jest przetłumaczony jakoś w miarę normalnie i jak dla mnie to tłumaczenie kompletnie nie pasuje do tego serialu biorąc pod uwagę przy okazji fakt, że Tree Hill to miasto xD
a co do emisji ja pamiętam jak na tvn leciał ten serial chyba w gimnazjum wtedy byłam i wiem, że nawet jakbym chciała to bym go wtedy nie mogła oglądać bo był puszczany chyba jakoś 14-15 a wtedy to ja w szkole jeszcze byłam jak chyba większość osób to nie ma co się dziwić, że mniejszą oglądalność mieli :)