Oczywiście wiem, że nie dogadali się z reżyserem, ale gdyby tak było w życiu, że najlepsza przyjaciółka i przyjaciel olewa wszystkich. To po prostu żal. Mimo, że odcinek był piękny to odczuwam niedosyt właśnie z ich powodu, ponieważ zostali przemilczeni, a mogli choć producenci udać w serialu że do nich dzwonią w dzień ślubu
Też mi sie to nie podobalo... tylko w odcinku przed slubem wspomnieli ze nie przyjada bo Sawyer jest chora... Jestem wsciekla na Hilary i Chada ze nie wrocili na chociaz jeden odcinek...
Nom szkoda, że brakowało Lucasa i Peyton bo w końcu odkąd pamiętam to przyjaźnili się Z Brook i szkoda, że aktorzy nie zgodzili się zagrać w tym jednym odcinku:( A ogólnie odcinek bardzo mi się podobał :)
Szczerze to mi wogole ich nie brakowalo, nawet przez minute tego odcinka nie pomyslala "a gdzie do cholery jest Lucas i Peyton?"...Peyton nie znosze od pierwszego odcinka pierwszego sezonu wiec nie dziwie sie sama sobie :P
A swoja droga smieszne jest to co powiedziala Hilarie, ze ma male dziecko i nie bedzie latac po calym kraju zeby nagrac jeden odcinek OTH...Widac wystarczy jej mala rola w White Collar, w ktorym nawet nie jest wymieniana w czolówce ..:/
mi bardzo ich brakowalo poza tym co to za podow,ze jest chora...i tak mozna ja z kims zostawic to taki wyjatkowy dzien niby jej najlepszej przyjaciolki. dla mnie nie powinno byc 7i8 sezonu. to nie to samo, wieje nuda, jedynie 12 odcinek mnie tak bawil ,choc iaz ten trzynasty tez niezly to bez nich wydawalo sie bezsensowne.
W której minucie, tak około odcina to mówią, znaczy się, że Sawyer jest chora? Bardzo proszę o odpowiedź
Czytalam gdzies na jakiejs amerykanskiej stronie, nie pamietam juz doklanie..ale to juz bylo chwile temu..chyba wtedy jak byla ta przerwa dluga miedzy odcinkami..
Denerwuje mnie to, że kiedy postać znika to się już nie pojawia. Tak samo Sam, nazywała Brooke mamą, była za Julianem, była przy początkach ich związku, nie wymagając już żeby była na ślubie ale nawet nie było wspomniane,że przysyła życzenia czy coś... to mnie najbardziej razi w tym serialu ;/
a tak swoja droga to szkoda ze nie wroci ktos ze sarej ekipy..np matka Lucasa,moglaby przeciez wpasc z wizyta z Lilly do tree hill (a i ona tez nie byla na slubie, a tak lubi Brooke)..albo matka nathana..tak zeby przypomniec sie widzom, fajnie by bylo :)
to juz pewnie ostatni sezon,wiec pewnie wiecej ich nie zobaczymy,oth sie dla mnie rozbilo w 5 sezonie.
no brakuje mi Peyton i Lucasa... mogło choc jedno z nich przyleciec .. i powiedziec ze mala chora i dlatego jedno z nich musialo zostac...wogole bez nich juz jest troche gorsze OTH...a zwlaszcza bez Lucasa .,...
No dziwne dziwne, jeden odcinek nie może nagrać dla OTH a zgadza na to by jej postać była regularnie w następnym sezonie WC.
To "dziwne" to się chyba nazywa Ian Prange. lol
A może nie chcieli po prostu dać jej więcej za odcinek niż Sophii Bush i się wkurzyła. Któż to tam ich wie... :-]