PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

OTH - INTRO

ocenił(a) serial na 10

Pojawienie się czołowki spowrotem w OTH wiekszość nas ucieszyło (jak nie wszystkich) jednak czy nie odnieśliście wrażenia, że kogoś w nim pominięto, albo kogoś dodali nie potrzebnie... Wiem że intro ma ograniczony czas ale uważam, ze chase zasługiwałby na nie bardziej niż alex...

ocenił(a) serial na 10
madzia_1990

Podoba mi się nowe intro :D Dodałabym Chase obok Alex i byłoby dobrze ;) Ale tak też mi się podoba... Alex jest krócej, ale jeśli o mnie chodzi - więcej wnosi do serialu niż Chase :P

madzia_1990

no...ja też zauważyłam,że został pominięty Chase...i rzeczywiście to dziwne...i gdyby w tym ograniczonym czasie skrócili Claya i Quinn to i Chase by się zmieścił...było by fajnie....
a tak odchodząc od tematu...fajnie byłoby gdyby Chase wybrał Alex...bo Mia jest taka nuuuudna że szok!...

sophia84

a tak poza tym to...może i Alex wnosi więcej do serialu od Chasa ale moim zdaniem Chase wnosi wiecej niż Clay i Quinn....no może nie więcej ale napewno też nie mniej...

ocenił(a) serial na 10
sophia84

Dla mnie Chase był zawsze postacią nawet dalej niż drugoplanową:P Więc miejsce w czołówce dla Quinn i Claya byłoby jak najbardziej uzasadnione, pod warunkiem, że po tej całej akcji ze strzelaniem w ogóle będą jakoś funkcjonować w tym serialu...też sobie wymyślili:P
A czołówka mnie zachwyca, jestem przeszczęśliwa, że wróciła w tej formie!:)

ocenił(a) serial na 10
bombakp

Oby Chase był z Alex :D Bo Ta Mia mnie wnerwia... :

li90

Chase nie jest regularną postacią i chyba nie będzie go we wszystkich odcinkach, a szkoda. fajnie, że Millie dodali. w końcu też jest już długo.

li90

Mnie osobiscie wnerwia Alex, wole Mie, i mam nadzieje ze ja wybierze Chase (ktorego uwielbiam tak przy okazji ;) Moze ostatnio nie byla za mila i rozrywkowa, ale patrzac na caly serial wole ja niz Alex :P