Pojawienie się czołowki spowrotem w OTH wiekszość nas ucieszyło (jak nie wszystkich) jednak czy nie odnieśliście wrażenia, że kogoś w nim pominięto, albo kogoś dodali nie potrzebnie... Wiem że intro ma ograniczony czas ale uważam, ze chase zasługiwałby na nie bardziej niż alex...
Podoba mi się nowe intro :D Dodałabym Chase obok Alex i byłoby dobrze ;) Ale tak też mi się podoba... Alex jest krócej, ale jeśli o mnie chodzi - więcej wnosi do serialu niż Chase :P
no...ja też zauważyłam,że został pominięty Chase...i rzeczywiście to dziwne...i gdyby w tym ograniczonym czasie skrócili Claya i Quinn to i Chase by się zmieścił...było by fajnie....
a tak odchodząc od tematu...fajnie byłoby gdyby Chase wybrał Alex...bo Mia jest taka nuuuudna że szok!...
a tak poza tym to...może i Alex wnosi więcej do serialu od Chasa ale moim zdaniem Chase wnosi wiecej niż Clay i Quinn....no może nie więcej ale napewno też nie mniej...
Dla mnie Chase był zawsze postacią nawet dalej niż drugoplanową:P Więc miejsce w czołówce dla Quinn i Claya byłoby jak najbardziej uzasadnione, pod warunkiem, że po tej całej akcji ze strzelaniem w ogóle będą jakoś funkcjonować w tym serialu...też sobie wymyślili:P
A czołówka mnie zachwyca, jestem przeszczęśliwa, że wróciła w tej formie!:)
Chase nie jest regularną postacią i chyba nie będzie go we wszystkich odcinkach, a szkoda. fajnie, że Millie dodali. w końcu też jest już długo.