PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

ja już po obejrzeniu ostatniego odcinka - ciekawa jestem waszych odczuć. Mnie odcinek się podobał. Mina Natana i Claya gdy dziewczyny przechodzą przez ulicę - bezcenna.

AGNISTA

mi się odcinek bardzo spodobał. tak jakoś dziwnie się go oglądało, Stephen w czołówce;p i tak wszyscy byli po trochu, nie skupiano się na jednym bohaterze. ale i tak za mało Nathana, dziewczyny miały świetne kostiumy, no i spodobała mi się piosenka Jany.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

to już ostatni odcinek?
mimo, że przestałam oglądać na 5 sezonie jakoś smutno się robi na serducho, że produkcja się ta kończy

oallaa13

to 14. odcinek, ósmy sezon ma 22. odcinki.

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

no właśnie to nie jest ostatni odcinek ! i miejmy nadzieję, że również nie ostatni sezon :)

ocenił(a) serial na 10
myliutave88

Oby był 9 sezon:) a co do odcinka to był fajny :) powiem Wam, że ostatnio kręcą dosyć śmieszne odcinki ;p Tak mi się wydaję :)

ocenił(a) serial na 10
cycek123

czekałam na napisy, które były dopiero w przygotowaniu i w pewnym momencie pojawił się dopisek od ich autora - w przeciwieństwie do "V" mamy 9 sezon. Nie wiem co o tym myśleć, bo nie trafiłam na żadną wzmiankę o tym. Fakt, że nie szukałam zbyt dokładnie, więc jeśli na coś traficie to będę wdzięczna ;)

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

piosenka Jany Kramer świetna:) oto linki, może komuś się przyda :) http://www.youtube.com/watch?v=fpAWEnGSwr4

AGNISTA

Dziewczyny fajnie wyglądały w strojach superbohaterek, no i bardzo pozytywne zaskoczenie talentem wokalnym Jany Kramer, reszta niezbyt ciekawa

AGNISTA

Kolejny świetny odcinek. Sceny i wątki z Brooke, Quinn, Chase'em, Alex i Mią bardzo dobre i ciekawe. Oby tak dalej!

ocenił(a) serial na 10
justyssia

no ostatnio byly smieszne odcinek... aa ten szczegolnie mozna bylo sie posmiac:)

AGNISTA

podobały mi się tylko dwie sceny...no dobra, trzy... w tym odcinku :
1) Państwo Davis-Baker na początku odcinka (uwielbiam ich...więc...)
2) jak dziewczyny przechodziły przez te krzaki ( sama się sobie dziwię co było w tym "śmiesznego" ?)...
3) uśmiech Nathana jak zobaczył Super-Bohaterki....

ocenił(a) serial na 8
sophia84

świetny odcinek:) mi się bardzo podobał był śmieszny i w ogóle:) Oby było takich więcej:)

ocenił(a) serial na 8
moniag13

czy tylko ja mam wrazenie, ze ten odcinek byl okropny, wrecz zenujacy i zdecydowanie zrobiony na sile?

incrediblee

@incrediblee tak :).

ocenił(a) serial na 10
Dodo140

Piosenka Alex śliczna!! Odcinek mi się ogólnie średnio podobał,ale ujdzie w tłoku ;)

ocenił(a) serial na 10
Chadka

Bardzo się cieszę, że mi się podobały. Uważam, że sezon 9 się polepszył niż poprzednie sezony. Takie jak babski wieczór, a teraz łoo hooo jest rewelacja. Podam sceny które mi się podobały.
1) Alex pięknie śpiewała w studiu
2) śmieszny strój robiony przez Brooke i łaziły po mieście.
3) I ta śmieszna mina Brooke która mówiła "Do laboratorium poszukiwawczego"
4) świetna scena Haley która mówiła "Zwykle przeżywali mnie "Whaley"""
5) i ta śmieszna scena jak przechodziły przez krzaki. xD
6) scena miłośna Quinn i Clay
dużo jest tego śmiesznych scen. Hura! Oby tak dalej! <33

incrediblee

No coż...ja także mam wrażenie że ten odcinek był dziwny. JAkby zrobiony na siłe, jakby nie mieli już pomysłów. Było pare fajnych scen ale mało, za mało. A dodam że uwielbiam ten serial i oglądam go od pierwszego sezonu. Ten odcinek był najgorszy z wszystkich.

ocenił(a) serial na 10
s i l v e r

Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Zrobiony na siłę, brak pomysłu. Jedynie piosenka Alex uratowała odcinek. Przykro mi to mówić, ale jeśli Peyton i Lucas nie powrócą w 9 sezonie, to lepiej niech go nie robią. Bo z tymi bohaterami nie da się już nic wymyślić. Gdzie się podziały te problemy życia, te ważne dialogi, które dawały wiele do myślenia po obejrzeniu odcinka. Teraz to zwykła komercja na poziomie polskich komedii romantycznych

dawid2385

A niby co takiego dałoby się zrobić z Peyton i z Lucasem? Są jeszcze bardziej zużytymi postaciami niż NHB. Po za tym Hilarie i tak nigdy nie wróci, jest tak skłócona z Markiem że nawet nie chce wrócić na jeden odcinek.
Co do reszty to się zgadzam, odcinek beznadziejny, jedyna dobra scena to końcówka z Haley i Nathanem (nareszcie, myślałby kto że są w separacji...)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
aaa_

ojeju, jak wam sie nie podoba, to nie musicie ogladac;/ odcinek byl smieszny :) oby tak dalej :D
'BABY MAMA' <lol2>

ocenił(a) serial na 10
kamcia_9999

kamcia_9999 tytuł tego tematu tj. OTH 8.14 - WASZE WRAŻENIA nie ma na celu tylko chwalenie odcinka ale również krytykę, więc ochłoń.

ocenił(a) serial na 10
Chadka

nie ważne jaki jest temat, a każdy mówi 'powinni skończyć na 5 serii'. przypadkowo zostawiłam komentarz tego typu przy tym temacie...

kamcia_9999

No to ja powiem co innego: powinni skończyć na trzeciej serii, oczywiście z innym zakończeniem.

ocenił(a) serial na 10
2wsxzaq1

Ja uwazam np ze powinni skonczyc na 4 serii.... Dan siedzi, Jamie sie urodzil, z Karen i jej dzieckiem wszystko ok, Peyton ma Lucasa, Brooke Chase'a, moment kiedy wszyscy spotykaja sie na boisku i Nathan z Lucasem graja mecz to powinna byc ostatnia scena serialu.
Potem byl dobry moment na koncu 6 serii, tez Peyton urodzila ,wyjechali z Lucasem, Brooke sie dogadala z Julianem ... ale akurat my nie mamy nic do gadania kiedy sie skonczy bo moze miec rowniedobrze 15 sezonow i nic nam do tego, mozemy ogladac albo przestac i proste

Chadka

No, końcówka 4 sezonu też może być, ale wolałabym żeby 6 sezon nigdy nie ujrzał światła dziennego.
Ja będę oglądać dopóki Nathan i Haley będą w serialu, tak więc niestety utknęłam...

kamcia_9999

Ja nie przestane oglądać. To że napisałam że ten odcinek mi się nie podobał to nie znaczy że serial mi się nie podoba. Bo serial jest super :) Wciągnął mnie od pierwszego odcinka. Od pierwszego sezonu. Także będę go oglądać tak długo jak tylko poleci.
I zgadzam się z tym co napisała Chadka, tu opisujemy nasze wrażenia po tym odcinku a one wcale nie muszą być dobre. Pozdrawiam

s i l v e r

Jak dla mnie pirwsze powiedzmy 5 sezonów tak, ale trzy ostatni to lanie wody i cukierkowanie... Lubię, ale mam coraz bardziej dość.

jona13

Aktualnie 7 sezon jest o wiele lepszy niż 5. Ale oczywiście co kto woli.

ocenił(a) serial na 10
2wsxzaq1

no właśnie, co kto woli, soraczki :D

kamcia_9999

Nie musisz przepraszać ;)
Z tego co wiem to piąty sezon kręcił się wokół Lucasa, który był nieskończonym dupkiem i Peyton która w jednych odcinkach ciągle płakała albo była totalną bitch dla Lindsey. Oczywiście mam na myśli odcinki 5x01- 5x12, bo w następnych to już absolutnie nic się nie działo oprócz dennego telefonu Lucasa i dramy z Angie.
Ale jak już ustaliłyśmy niektórzy lubią takie rzeczy :)

2wsxzaq1

No i jeszcze jakże mogłabym nie wspomnieć o najgorszym wątku NH jaki kiedykolwiek im się przytrafił = Nanny Carrie

ocenił(a) serial na 10
2wsxzaq1

Mnie osobiście odcinek się nie podobał , byłam wręcz zszokowana głupotą . Brak pomysłów i mamy właśnie takie coś .
Moim zdaniem najgorszym wątkiem jest watek Katie , wątek który moim zdaniem jest nierealistyczny , wyssany z palca , wyolbrzymiony .

love_OTH

Wszystkie wątki z psycholami w OTH są okropne, jedyny jaki jeszcze można przełknąć to ten z Psycho Derekiem ( aktor nieźle sobie poradził z rolą).

ocenił(a) serial na 8
jona13

w ogóle 7 i 8 sezon są robione mega na silę. o ile w 7 była jeszcze akcja z ta wariatką, to teraz nie dzieje się kompletnie nic ;/ oglądam już tylko z przyzwyczajenia...

AGNISTA

Jak dla mnie serial coraz śmieszniejszy :) aczkolwiek mam wrażenie, że twórcy mają coraz mniej pomysłów na akcję, ale w sumie wolę takie odcinki, niż jakby mieli jakieś głupoty wymyślać...

morskooka

no, ale własnie dla mnie te nowe odcinki, to wymyślanie takie głupot. Co jak co, ale te superbohaterki? To już małe przegięcie. Aha i macie rację, w takim razie nie 5 sezonów tylko 4, bo sezon z Lindsey był również wyjątkowo nudny i denerwujący. Dla mnie sezon 7 i 8, to jest właśnie takie cukierkowanie na siłę " i właśnie za to cię kocham" pojawia się chyba w każdym odcinku, albo "wiem, że sobie z tym poradzisz... " nie pamiętam co idzie dalej, ale coś w stylu, bo jesteś takim wspaniałym, dzielnym człowiekiem, i tak w każdym odcinku coś lukrują:P Może i to był fajny serial, ale moim zdaniem już się skończył.

ocenił(a) serial na 9
AGNISTA

zgadzam się z Tobą a odcinek nawet dobry w końcu troszkę śmiechu :D nie jest tak źle z OTH :) ja będe oglądał do końca :) a Jana Kramer piosenka magia :)

ocenił(a) serial na 10
myliutave88

Po dwóch naprawdę fajnych odcinkach ten wypadł po prostu słabo. Pomysł z superbohaterkami przerysowany, chociaż moment, kiedy faceci je zobaczyli...:) Ale ogólnie blado

ocenił(a) serial na 9
AGNISTA

beznadziejny odcinek...podobala mi sie jedynie piosenka Alex no i Chase w okularach ;p