PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Nie wiem czy mam dobry pomysł, ale posmyślałam, że podziele się nim z innymi:) ostatnio na forum wielu z was wypowiadało się, że chciało (ja również) by aby w końcowych odcinkach do serialu wrócili Lucas i Peyton. Pomyślałam, że może było by to możliwe jeśli założylibyśmy odpowiedni profil na facbooku, który by zrzeszył wszystkich i opowiadał się za powrotem bohaterów. W końcu ten portal jest ogólnoświatowym więc (o ile to możliwe) mielibyśmy większe poparcie. Na naszą korzyść jest również to, że jest przerwa w kręceniu odcinków. Moglibyśmy poprosić o pomoc ludzi którzy założyli inne profile związane z One Tree Hill. Co o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
aneczka2508

jestem jak najbardziej za tym. Facebook staje się coraz bardziej popularny i myślę, że dużo fanów się przyłączy do tej akcji, mam nadzieje, że nie tylko z Polski :) jeśli takowa strona się pojawi, fajnie by było jeśli ktoś by umieścił tutaj do niej link.

ocenił(a) serial na 10
ewela_129

Też jestem za :)

ocenił(a) serial na 10
-mala_mi-

co z ta propozycja OTH na Facebooku? A ja Zapraszam wszystkich fanow VD na nowo powstałą strone na facebooku , strona została dopiero załozona jednak bede umieszczala tam wszelkie nowosci . Znajdziecie tam takze najlepsze cytaty z serialu. Zapraszam serdecznie http://www.facebook.com/pages/Vampire-Diaries-fan/165768800127936

ewela_129

ewela_129 to forum o OTH. Pisz o VD na forum o VD :P
Ja nie jestem zainteresowana. Nie wchodzę na inne seriale po to, żeby wypisywać np. o OTH.

-mala_mi-

A może lepiej byłoby zostawiać "wiadomości" na ich oficjalnym facebooku OTH?
Ale jestem za jakąkolwiek formą. I chociaż było juz chyba ze 100 podobnych petycji to jeśli jest jakikolwiek pomysł, to ja się chetnie przyłączę. Nic nie stracimy, a do ugrania jest dużo :)

aneczka2508

uwieżcie-to nic nie da......próba nie strzelba ,działajcie ! fani Leytonów napewno się przyłączą ale jestem przekonana,że już nigdy nie zobaczymy Lucasa i Peyton w OTH....przykro mi...(no chyba,że zagrają ich inni aktorzy.....)

ocenił(a) serial na 10
sophia84

Ja również jestem za:) Przyłączam się :)