PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29501
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Dwie sprawy z jej życiorysu mi nie pasują.. Być może jakoś mi umknęły.. Mianowicie:
W początkowych sezonach Haley mówiła, że była najmłodsza z rodzeństwa.. Nagle w serialu pojawia się Quinn, która jest od Haley młodsza?
A co do ojca.. Rodzice Haley po jej ślubie (tym pierwszym) wyjechali gdzieś tam razem.. a tu w 7 czy 8 sezonie (nie pamiętam dokładnie, bo dopiero w tym roku zaczęłam od nowa oglądać serial, a pierwszy raz obejrzałam tylko 2 sezony.. no i oglądałam odcinki jeden za drugim, sezon po sezonie ;]) przyjeżdża matka Haley, mówi o tej swojej chorobie i o śmierci męża.. Kiedy do diabła ojciec Haley umarł? Było coś o tym wcześniej w serialu??

Juliaa360

No z rodzeństwem Haley to im się musiało coś zagmatwać. Haley ponoć miała dużo rodzeństwa, a tu się okazuję, że tylko dwie siostry. To wcale nie tak dużo ;p i faktycznie było wspomniane, że jest najmłodsza. Błąd scenarzystów. Co do śmierci ojca to nie wspominali o tym wcześniej. Po 4 sezonie jest przeskok w czasie o 4 lata i być może to właśnie wtedy miało miejsce (tak to interpretuję, bo inaczej być nie mogło :P )

Magdaaa

Quinn jest starsza od Haley, tutaj nic nie pomieszali. tylko aktorka grająca Quinn jest młodsza od aktorki grającej Haley. :P

Dodo140

A no to może ;P Mój błąd w takim razie :))

ocenił(a) serial na 9
Dodo140

ale Quinn się zwracała do niej tak jakby Haley była jej starszą siostrą.. Trudno mi teraz przytoczyć cytat, ale tak to wyglądało.. ;/

ocenił(a) serial na 10
Juliaa360

Bo 7 i 8 sezon, to w ogóle nieporozumienie. Nie polubiłem Quinn, jej faceta i tych wątków z nimi związanych. Oglądałem tylko dlatego, że mam wielki sentyment do tego serialu, ale dla mnie One tree Hill skończyło się na 6 sezonie.

dawid2385

Właśnie co do rodzeństwa Haley , oglądałam poprzednie odcinki i w 2 sezonie 11 odcinek do Haley przyjeżdża Taylor, Nathan wymieniając imiona sióstr wymienia imię Vivian, ale nie pamiętam aby na pogrzebie matki ta Vivian była.

ocenił(a) serial na 9
kasia12363

To ewidentna pomyłka była :D bo faktycznie jakoś nie pojawił się nikt więcej oprócz Taylor i Quinn