Bethany Joy Galeotti podpisała kontrakt na występy w dziewiątym sezonie "One Tree Hill". To póki co nie oznacza, że serial na pewno wróci jesienią, ale szanse podobno rosną z dnia na dzień.
Szczegóły na http://showtv.pl/news_item_3137.htm
Nie tylko Joy, ale również Sophia Bush, Austin Nicols i Jana Kramer (Alex). Więc sezon 9 będzie. Co mnie nie cieszy wcale a wcale. Kocham ten serial, ale ten sezon jest już tak nudny,że aż się boję co będzie w kolejnym... A i są pogłoski, że James Lafferty będzie tylko 'part-time'. Jak Naley mogą być 'part-time'?!
>>Jak Naley mogą być 'part-time'?!<<
Dokładnie tak jak do tej pory, choć tutaj lepsze byłoby określenie "minimal time", jeżeli nie "no time".
Bez Naley to już nie będzie to samo, zgadzam się 8 sezonie i tak ten wątek był strasznie okrojony...więc jak miałby wyglądać kolejny (jeszcze mniej Naley) ;/
skoro Bethany Joy Galeotti podpisała kontrakt na 9 sezon. To jeśli on będzie miał miejsce to znaczy że ona będzie więc istnieje szansa że wątek Naley się tak szybko nie skończy i wydaje mi się że James Lafferty też będzie bo jak może być One tree Hill bez głównych bohaterów już wystarczająco zrobili że nie ma Lucasa Peyton Karen Dana. Fajnie byłoby jakby te postacie wróciły. A jeśli z Nathana mają też zrezygnować i z główny bohaterów ma zostać tylko Haley i Brooke to niech nie robią 9 sezonu chociaż kocham ten serial to już 7 i 8 nie jest tak dobry jak sezony od 1 do 6 chociaż i tak najlepszy moim zdaniem był sezon 3 Brooke i Lucasa
nie chce was straszyć, ale James Lafferty ma być na pół etatu jak będzie 9. sezon, no i będzie Karen's Cafe:0.
Swojego udziału w serialu nie wykluczył także Chad Murray, który wcielał się przez sześć sezonów w rolę Lucasa. - Powrót do One Tree Hill? Tego na razie nie wiem. Być może w kolejnym sezonie... - przyznał aktor. ?!
Fajnie gdyby Peyton i Lucas wrócili,trochę bez sensu ten serial jest bez nich i jest całkowicie niespójny z tym co było i działo sie z ich postaciami w 5 i 6 sezonem przez to,że wyjechali.
kurde bardzo lubie ten serial i chce go ogladac dalej bo bardzo jestem ciekawa co dalej z brooke!
Ja też uwielbiam ten serial i mam nadzieję na 9 sezon oraz na powrót Lucasa i Peyton, ( jest możliwość powrotu Lucasa, nie wiem co z Peyton, ale Chad rozważa powrót), jak będzie? Zobaczymy :)
po odejciu Lucasa i Peyton to jeszcze jakoś nawiązywali do nich - Haley pisała listy, Nate wspominał często Lucasa etc.. A teraz.. Ogladam te odcinki i tylko czekam na wspomnienie jakies.. W 21 Marvin wspomniał, że na River Court wychowali sie pisarze i od razu serce szybciej zabiło ;) Ich powrót z pewnością uratowałby serial :)
A i Brook w ciąży <3 nie może się skończyć na 8 sezonie! ;p
Bardzo lubię ten serial, ale uważam, że cały ósmy sezon wygląda tak samo.. Odcinki są do siebie bardzo podobny, jest bardzo mało dramatu i wygląda to trochę, jakby reżyserzy bardzo ładnie chcieli zakończyć serial. Ja bym wolała, żeby zakończył się teraz i dobrze go wspominać, niż żeby ciągnęli to w nieskończoność i nie mieli pomysłów, bo wydaje mi się, że dawno ich im brakuje.
Oficjalne i potwierdzone info. Sezon dziewiąty będzie ostatnim sezonem 'One Tree Hill'. Będzie składał się z 13 odcinków, początek w styczniu 2012r.
No to właściwie dobrze, że wiedzą, że to będzie ostatni sezon, chociaż skończą serial z normalnym, prawdziwym zakończeniem ;)