PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Mam taką propozycję. Może powinniśmy się kiedyś wszyscy gdzieś spotkać w jakimś klubie. Moglibyśmy pogadać o serialu, o miasteczku One Tree Hill. Wiecie co obejrzałem dopiero pierwszy sezon i jestem zachwycony. Zazdroszczę czasem im takiego życia. U nas w Polsce jest zupełnie inaczej. Może czas to zmienić. Chciałbym poznać tak fajnych ludzi jak w serialu, jeśli macie pomysły, lub szukacie znajomych to może warto się poznać. Stwórzmy własne One Tree Hill. Może nam się uda. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
dawid2385

desperat.

ocenił(a) serial na 10
suzi1111

Zaraz tam tam desperat. Pamiętam jak pisano na filmie Niebiańska plaża został założony przez kogoś temat , że chce stworzyć własną wyspę o której nikt sie nie dowie, bez pieniędzy, bez normalnego świata. Wymyśliłem to, ponieważ fajnie by było zmienić mentalność Polaków, którzy tylko potrafia narzekać, wypisywać a nic nie robią. Jak cie to nie interesuje, to zachowaj to dla siebie. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
dawid2385

Dla mnie to nieco dziwne. Film to film , a życie to życie . w serialu One tree hill życie jest bardzo , bardzo fajne i bardzo mi ono podoba . Ale żeby zaraz robić jakieś spotkania One tree hill maniaków i tworzyc w Polsce drugie takie życie .. ?? Dla mnie bez wiekszego sensu i dalszych perspektyw .. Jedyne co możemy to skupić się na własnym zyciu i tworzyć je takie jakie chcemy aby było . Innych nie da sie zmienić . Powodzenia

ocenił(a) serial na 10
love_OTH

Za bardzo to chyba wziąłem do siebie, ale naprawdę świat tam stworzony zrobił na mnie duże wrażenie, a oglądałem wiele serialów Amerykańskich, ten najbardziej chyba przypomina takie tradycyjne życie młodych Amerykanów. Wiem, że u nas jest inaczej, ale nie miejcie mi za złe , że tak wymyśliłem. Pozdrawiam