PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Tak jak w temacie te trzy argumenty powinny wystarczyć by opisać dany serial ,który stworzony został na potrzeby buntowniczych nastolatek ,które to myślą że podbiją świat.Aż łezka sie w oku robi gdy patrzy sie na Ranking Seriali w którym na dalszy pozycjach znajdują sie takie seriale jak :Prison Break,Heroes,Dexter,X-Files,Miasteczko Twin Peeks itp. Nie wszczynam głupiej akcji zaniżania(jaka pare miesiecy temu rozgrywala miedzy zwolennikami Losta ,a Prison Break) oceny temu serialowi ,ale prosze sie zastanowić czym taki serial powinnien być przed najlepszymi serialami poniekąd niektóre z tych seriali są juz klasykami(Miasteczko Tween Peeks).
Jak dla mnie 1,5/10 ,co znaczy serial bez wartości,bez akcji,bez fabuły,bez humoru.

PS.Prosze mnie bluzgać,ponieważ oglądałem z siostrą troche pierwszego sezonu więc wiem co mówie.Jest wiele lepszych seriali dla młodzieży(niekoniecznie musi chodzic tam o przemoc)

ocenił(a) serial na 3
nicctt1313

Zgadzam się w 100 a nawet w 200%. Ja bym to jeszcze porównał do "Mody na sukces" dla dzieciaków.

ocenił(a) serial na 10
kondukczyn

no zdecydowanie to nie jest serial dla facetow, wiec po co wchodzicie wogole na ta strone, wiecie ,ze na filmwebie tez jest strona prison break? tak dla wiadomosci;D

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

To nie oglądaj z siostrą seriali .
Prison Break jest świetnym serialem, ale też możemy się dłużej zastanowic nad sensem. Początek świetny, ale już przedłużenie na siłe, nie realne z rzeczywistością.
Każdy serial można byłoby rozpatrywać w takich samych okolicznościach.
Oglądamy One Tree Hill, ponieważ jest nam bliski, problemy nastolatków tam jak i tutaj są podobne. Nie szukamy przyszłości, humoru czy wartości szukamy podobieństw.

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

obejrzales tylko troche pierwszego serialu i co? a sa 4 sezony,a niedlugo bedzie 5. Nie rozumiem po co na tej stronce pisza osoby, ktorym sie nie podoba ten serial? macie jakis kompleks czy cos? a podaj jakies seriale dla młodziezy,ktore Twoim zdaniem sie nadjaa dla mlodziezy. Przyznam,ze chyba to jest serial ta dziewczyn, chociaz nie widze problemu zeby faceci go ogladali. I to nie jest serial zrobiony na potrzeby buntowniczych nastolatek, nawet nie wiem na jakiej podstawie to piszesz. czyli kazdy co to oglada musi byc buntownicz nastolatka? moze tez byles buntownicza nastolatka przez te kilka odcinkow I serii. A poza tym fabuła i akcja jest. Trzeba najpierw cos dokladnie obejrzec ,a pozniej komentowac.

ocenił(a) serial na 10
actoreczka

Ja uwielbiam i One Tree Hill , i Prison Break - dwa zupełnie różne seriale, ale oba świetne. Nie zgadzam się,że to show wyłącznie dla zbuntowanych nastolatek. Radzę obejrzeć jeszcze kilka odcinków, a dopiero potem wygłaszać takie opinie. Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy serial dla młodzieży, a trochę tego typu oglądałam.

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

te chadka , ten serial nie jest zdecydowanie dla głupich bab które sie zabardzo nim podniecają , czasem go oglądam i jest średni , wiec nie pisz takcich żeczy

zgadzam sie z zalożycielem tematu :pp OTH nie porównuje sie do seriali takich jak PB , Lost , OC itp.

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

i zapomniałem i jednym z najlepszych seriali "FRIENDS" a i chadka , to o głupich babach nie było skierowane do ciebie ;)

sly1111

Jak zwylke....Wrrr..Jesteś jednym z tych, którzy oglądają 5 odcinków, nie wiedzą do końca o co tak na prawde w tym filmie chodzi.A wypisują, że jaki ten serial jest denny, w ogóle dla dla zbuntowanych nastolatek itp.Wcale nie, bo każdy może oglądać ten serial, ale nie każdemu musi się podobać.Tak samo można powiedzieć, że PB jest dal twardych facetów, bo dziewczyny tego nie rozumieją;/.A PB ma bardzo dużą publiczność i nie składa się ona tylko z chłopaków;/.

sly1111

Moim zdaniem ten serial jest super. I myślę, że teraz mogę go oceniać kiedy jestem już po dużej ilości odcinków a nie tylko po kilku jednego sezonu. Oczywiście rozumiem, że komuś on może się nie podobać. W końcu każdy ma prawo do swojego zdania. Ale nie rozumiem jak można się sprzeczać na temat porównywania serialów, które są zupełnie inne przecież ! (Prison break też oglądam i bardzo lubię) Aha i nie uważam, że OTH jest serialem dla zbuntowanych nastolatek. Ja go oglądam a nie jestem zbuntowaną nastolatką :P
Peace

ocenił(a) serial na 9
nicctt1313

Pierwszy raz jak ogladnełam ten serial z nudów w tv to pomyslałam prawie tak samo.Kazdy z kazdym był i zdradzali sie nawzajem prawie jak moda na sukces.I ze tam tylko w kołko jest o miłosci ble ble ble...
Ale kiedy kolejny raz ogladnełam nastepny odcinek tez z WIELKICH nudów to zaczał mnie do siebie przekonywac :) I tak małymi kroczkami i doszło do tego ze bardzo polubiłam ten serial.Nie uwazam go teraz za denny itp.Myliłam sie co do niego po prostu.I Prison Break tez jest swietnym serialem i porównywanie OTH do PB jest głupie.Mozna tez zastanawiac sie nad sensem PB? Kolejne sezony beda niepotrzebne, 2 wystarczają.A ile ogladnełas tego 1 sezonu? Akcja generalnie pozniej sie tak naprawde zaczyna.Nie kazdemu musi sie podobac ten serial ale to ze jest w Rankingu Seriali obecnie na 3 pozycji jest w pełni zasłuzone.Pozdrawiam wszystkich :)

ocenił(a) serial na 7
Fructisa

ja jestem chlopakiem i od 3 lat ogladam ten serial ;p na stos ! mnie xd a dla tych krzykaczy to tylko moge powiedziec ,, zieja z was '' xd

ocenił(a) serial na 1
BriT

Niestety ten temat wywołał wiele kontrowersji i sporów.Ale wyobraz sobie że pisze tutaj na forum waszego serialu tylko dlatego zeby zaapelowac o zdrowy rozsądek głosujących,gdyż widzialem paru użytkowników (fanów waszego serialu) którzy obnizali oceny najpierw to Dexterowi,pozniej Heroes a teraz Prison Break żeby OTH było jak najwyżej .Troche rozwagi proponuje ,gdyż seriale które są za nimi mają znamiona klasyków ,pewnej rewolucji w gatunkach serialowych itp.Zdobywały i zdobywają one też dużo nagród .I to jest dla mnie smutne że takie klasyki są dalej od błachego serialu dla nastolatek.A jak nie zrozumialas/es to rpzeczytaj sobie moja wczesniejsza wypowiedz

Aco do podobieństw to OK !!To wasza sprawa czy lubicie OTH bardziej od Heores czy Dextera ,może OTH jest wam bliższe ,ale znajdzcie tam jakąś wartość czy też przesłanie ,bo jeśli przesłaniem ma być spanie co dzien z inna kobietą ,,to ja sie wypisuje".

PS.Dla tych co obnizają oceny serialą dla wywyższenia OTH :Losta i tak nie przebijecie ,jego zwolennicy to fanatycy.Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
Fructisa

,,Nie kazdemu musi sie podobac ten serial ale to ze jest w Rankingu Seriali obecnie na 3 pozycji jest w pełni zasłuzone.Pozdrawiam wszystkich :) "

Szkoda że tak nei mówisz np. o Miasteczku Twin Peeks czy o innych klasykach ,troche obeznania są lepsze seriale.

,,Mozna tez zastanawiac sie nad sensem PB? Kolejne sezony beda niepotrzebne, 2 wystarczaj"

Każda osobowość w Prison Breaku ma przesłanie na przyszłość np. taki C-Note dla swojej córki podejmuje sie nielagalnego transportu za co zostaje złapany .To nazywa sie POŚWIĘCENIE .Choc trzeba przyznać z sezonu na sezon robi sie co raz bardziej schematyczny i naciagany

ocenił(a) serial na 1
nicctt1313

No czekam na wasze argumenty ;]

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

Każdy lubi coś innego niektórzy lubią Oth niektórzy co innego i nie ma o czym dyskutowac ile ludzi tyle gustów!!!!
a argumenty jest ich wiele serial jest sam w sobie ciekawy to serial tworzony przedewszystkim dla nastolatków o nastolatkach są tam problemy z jakimi zmaga sie kazdy z nastolatków!!1 sa problemy ze swiata realnego a nie jak w lost o zagubionych na wyspie w ciepłym miejscu gdzie lataja niedzwiedzie polarne (śmiech) i przedłużaniu filmu by tylko zarobic który sie robi nudny po 2 pierwszych odcinkach!!! A PB jest moze z bogata fabuła ale tez nie za bardzo realny !!!!!

W OTH wszystko dzieje sie tak jak w świecie kazdego realnego nastolatka i chodz ludzie krytykuja ten serial chyba ktos go oglada ze kreca juz 5 serie!!!!!

Sa tam problemy nie tylko nastolatków ale i dorosłych osób jest fajnie stworzony i musze osobiscie przyznac ze po obejrzeniu 4 serii jest godny mojej uwagi i musze stwierdzic ze ma ciekawa fabułę !!!

I jesli ludzia sie nie podoba ten serial to po co go wogóle oglądac i wchodzic na jego strone i go krytykowac!!! moim zdaniem to jest dopiero głupie nie podoba ci sie to idz na strone filmów "z przyszłościa fabuła i akcjaa nie filmu którzy niektórzy uwazaja za beznadziejny"""