Chciałbym się dowiedzieć, czy chłopaki też mogą oglądać ten serial ? Bo tak mi się zdaje, że to serial dla dziewczyn
Nie,nie,nie.Spokojnie;) Ja myślę,że chłopakom się ten serial wręcz bardzo spodoba.Szczególnie tak do 6 sezonu.Potem są nowe postacie,coś tam się zmienia.Ale nie będę nic pisać.Sam zobacz;)
Mojem bratu się podobał,a nie przepada za serialami w tym stylu.
Też mi się wydaje, że się spodoba...dużo koszykówki, szczególnie w początkowych sezonach no i ładne aktorki ;)
No to fajnie, bo chciałem coś pooglądać takiego obyczajowego, a to mi najbardziej wygląda na fajny serial :)
Dobra, to oglądam, i dzięki za odpowiedzi.
Jestem po sześciu odcinkach i mogę stwierdzić, że serial jest super :) Te wątki miłosne, rodzinne, a przede wszystkim wątek Lucasa i Nathana zachęcają mnie na ciągłe oglądanie z odcinka na odcinek. Jest bardzo dobrze, i pewnie poziom się utrzyma. :) Serial ten porusza naprawdę ważne tematy w sposób niezwykle ciekawy. I piękna Sophia Bush genialnie spisuje się w swojej roli. :D
Fajnie że ci się podoba;) Oglądaj dalej bo ten serial jest tego warty.Jeśli mogę ci jeszcze jakiś polecić to na pewno "Beverly Hills 90210" wersja z lat 90.Te dwa według mnie wymiatają,mają to "coś" ,każdemu myślę,że się spodobają,mają swój urok i nigdy się nie znudzą i nie zestarzeją.Dla mnie to seriale wszechczasów;)