PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Mam pytanie. Posiada ktos moze wczorajszy odcinek ( z dn. 12.06 ) na komputerze? Wiem ze to jest bardzo malo prawdopodobne ale zawsze warto zapytac. Jesli by ktos mial blagam o udostepnienie albo cos. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
maly_mis_2

Czemu mało prawdopodobne :P W necie juz jest ostatni odcinek 2 serii :P

Hejka. Powaznie? A mogla by mi powiedziec na jkaiej str jest? Pozdrawiam

użytkownik usunięty
maly_mis_2

Sa juz wszystkie odcinki I i II serii: http://www.the-realworld.de/modules.php?name=ed2k_search [www.the-realworld.de/mo ...] [tyle ze w wersji angielskiej, ale to chyba nie problem :P]

A znalezienie napisow to nic trudego :)

Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

ja ściągałam przez program p2p, wszystkie są niezłej jakości i już dawno skończyłam drugą serię, więc może warto spróbować w ten sposób? Chociaż również są po angielsku.

użytkownik usunięty
Pey

Ekhem...A o czym ja tu niby mówię? Na tej stronie nie ma plików, sa jedynie linki ed2k [znane użytkownikom osiołka ;-)], dzieki którym mozemy umiescic dany plik na liście pobieranych plików w emulu czy edonkey czy innej sieci p2p :P

Tyle wyjasnien ;-)

ocenił(a) serial na 10
maly_mis_2

No to właściwie ten sam sposób, tylko że ja nie zamieszczałam linków, ani nic takiego, tylko przez program (BearShare) wyszukiwałam i chyba wg. mnie przynajmniej tak jest łatwiej (: Pozdrawiam, wybacz moje niezrozumienie ;)