julian jest cały i zdrowy, a dan został postrzelony, więc prawdopodobieństwo, że on zginie jest duże.
Tak, już wielkimi krokami zbliża się, można powiedzieć, definitywny finał One Tree Hill.Premiera przypada na 4 kwietnia.
Jak to będzie wyglądało?
Jest to dwugodzinny odcinek, czyli ostatni rozdział One Tree Hill. Będzie to 10 rocznica Tric’a, która przyniesie stare twarze i nowe możliwości. W odcinku pojawi się Brooke, Julian, Nathan, Haley, Clay, Quinn, Jamie, Mouth, Millie, Chase, Chris oraz Dan
wiec moze dan nie umrze;p
w sumie to pamiętam jak tego keith'a zabił i nie nienawidziłam go od tamtego momentu^^ ale jakoś tak mi się smutno zrobiło jak go postrzelili ;d
też mi się smutno zrobiło. może się zmienił :D poza tym to jak się poświęcił, żeby uratować Nathana przebiło wszystko
A tak wgl to czytałam gdzieś że w tym sezonie Mouth miał się oświadczyć Millie a Clay Quinn ale teraz nie wiem czy to się wydarzy przez te 3 odcinki :) Jak myślicie bd jeszcze te oświadczyny ?
beda,tylko niewiem czy bedzie to pokazane czy poprostu w ostatnim odcinku tym iles lat pozniej beda malzenstwem juz :P i podobno Millie nawet bedzie w ciazy :)