PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29580
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Jak w temacie. jestem w połowie 8 sezonu i ciągle zastanawiam się co stało się z Deb. nie wiem czy opuściłam ten moment czy nie pokazali ale w pewnym momencie zniknęła i nic się o niej nie wspomina nawet. więc jak ktoś wie o co chodzi były bym wdzięczna za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
naiko

Przez te 8 sezonów powinnaś się przyzwyczaić że twórcy serialu po prostu zapominają o niektórych... patrz. Lucas, Peyton , Sam....

Chadka

Deb pojawi się w jednym lub dwóch odcinkach sezonu 9.:)

ocenił(a) serial na 9
Chadka

dokładnie, ze nie wspomne o karen i jej córeczce! podobnie było z danem w 7 sezonie, był na poczatku i nagle zniknął, troche to denerwujące
ja własnie zaczełam ogladać 8 sezon

ocenił(a) serial na 8
Chadka

o Sam, owszem, chyba zapomnieli, ale z tego co wiem, to Chad i Hilarie, odtwórcy ról Lucasa i Peyton sami zrezygnowali z dalszej gry w serialu... A szkoda, bo bez nich to nie jest to samo OTH- a właściwie sezony w których ich już brakuje są, naprawdę ciężko mi to mówić, nudne... :( A Deb mogłaby się rzeczywiście też pojawić, bo lubiłam tą krejzolkę :P

ocenił(a) serial na 6
uszatek92

Sam kto to był bo nawet nie pamiętam ;//

ocenił(a) serial na 10
pattricia

Sam to była ta dziewczyna dla której Brooke była rodziną zastępczą, nie ta mała Angie, tylko ta nastolatka z 6 sezonu