obejrzalam:) po polsku:) hehe ale tak jakos jak ogladalam bez tlumacza wiecej zrozumialam jesli mam byc szczera:/:) nie wszystko tlumaczyli, zgadzacie sie z tym czy nie zwracaliscie na to uwagi? podrowki:)
Zgadzam sie z toba nie wszystko tlumaczyli np. jak Nathan mowil ze nie chca Lukasa do drozyny ani on ani chlopaki i tez potem powiedzial ze jego dziewczyna tez go nie chce - no i to nie bylo przetlumaczone.
Ale zawsze tak jest w Polsce cieszmy sie ze wogole u nas leci ten serial, tak dlugo czekalam na to kiedy w polsce bedzie :):)
Tylko jest jeden minusik - KOCHANE KLOPOTY juz nie leca...
moim zdaniem puszcza ostatnia serie kochanych klopotow ale po pierwszej seri one tree hill ( sorry, pogody na milosc...:/). wejdz sobie na strone (jesli nie bylas) www.thewb.com . tam sa wszystkie seriale, kochane klopoty, tree hill i inne. oczywiscie sa tam odcinki nowe ktore puszczane sa u nich ale mozna zajzec w starsze, z poprzednich sezonow. swietna stronka:)
Moim zdaniem to Gilmorówny puszczą w październiku jak zawsze ale ja się tym niemartwie systematycznie ściągam sobie nowe odcinki 5 serii i już jestm na 12 a u nich właśnie niedługo będzie 13 więc na bieżąco jestem i musze wam powiedzeć że będzie się działo i to nie koniecznie dobrze...
Zapraszam na moją stronkę i koniecznie odwiedzcie blog o Upojnej nocy z Gwiazdą
Strzałka:')