Czy jest gdzieś jakaś potwierdzona informacja ile odcinków będzie liczyła 8 seria? i czy to jest ostatni sezon?
sezon 8 został przedłużony . Dokladnie nie pamietam o ile odcinków ale chyba z 13 na 21. A co do tego czy 8 sezon jest ostani to najprawdopodobniej tak, jednak nie jest to informacja potwierdzona jeszcze.
ósma seria- 22 odcinki.
pewnie to ostatnia, ale nie wiadomo. podobno główni aktorzy maja kontrakty tylko na 8 jeszcze, nie wiem czy będą chcieli przedłużenia.
ja mam nadzieje że to ostatni sezon, męczy mnie ten serial (tak od 6 sezonu) i oglądam go na siłę tylko dlatego że to miał być ostatni sezon i chciałem obejrzeć serial do końca...
w końcu jakiś mądry głos :) W trakcie oglądania najnowszego odcinka stwierdziłam, że najlepiej ich wszystkich zakatrupić i zakończyć ten sezon, bo taki fajny serial poszedł kompletnie na dno. Wszystko jest bardzo przewidywalne i w sumie co tydzień mówię sobie, że już więcej nie oglądam, ale ciężko tak porzucić w połowie sezonu.
hehe, czyli jednak coś w serialu jest że do niego ciągnie. taki zły jak to wielu mówi nie jest. ale dziś na 98% można powiedzieć, że seria 8 jest ostania.
ja właśnie skończyłam na 6 sezonie, dalej nie dałam rady:)
Moim zdaniem totalny bezsens to ciągnąć, straciło magie, którą miało w 4 pierwszych sezonach. 5 jeszcze fajny, 6 już za dużo,ale ujedzie
7,8 bez komentarza:]
w sumie można oddzielić sezony 1-4 od kolejnych 5-8, traktując jak gdyby zupełnie "osobne" seriale. pierwsze 4 OTH były dla mnie serialem młodzieżowym, sportowym, o luźnym nastawieniu, przyjemniejsze w odbiorze, natomiast od 5 sezonu serial nabiera poważniejszy charakter, bardziej obyczajowy, idąc wraz z rozwojem bohaterów, z nastolatków w dorosłych ludzi... tyle, że w tych ostatnich sezonach (a szczególnie 8) naprawdę wieje nudą :-( ja już odliczam odcinki do końca serialu 10-9-8-...