PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29578
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

jak to jest możliwe, ze z takiego fajnego serialu zrobiło sie takie nudziarstwo?! pamiętam jak czekałam z niecierpliwością na każdy kolejny odcinek, a teraz... oglądam, bo oglądam - w końcu to ostatni sezon. pierwszy, drugi czy trzeci sezon były naprawdę fajne - interesowały mnie. jak było z czwartym i piątym to juz nie pamiętam, ale ten sezonik i poprzedni to porażka. ten serial powinien skończyć sie długo, długo wcześniej.

ocenił(a) serial na 9
karinka101

Może szału nie ma ale serial jest dość wartościowy. Porusza pewne aspekty życia jakich nie porusza żaden inny serial. Nie jest to płytki serialik uważam, że wpływa na światopogląd i to jest ok. Druga sprawa do niego trzeba dojrzeć sama kiedyś uważałam, że zmienił się po 3 sezonie w "modę na sukces" teraz kiedy wróciłam do niego nie mając czego oglądać pozytywnie mnie zaskoczył. Ale taki jak mówię jakiś totalnie wypasiony nie jest i nie czekam z niecierpliwości na kolejny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 9
Ryksa_2

zgadzam się :) teraz odcinki nie są aż tak ekscytujące, ale żaden inny serial nie wpływał i nie wpływa tak na mój światopogląd jak ten :) I za to go właśnie kocham :)

karinka101

zgadzam się. kiedyś mój ulubiony serial, a teraz oglądam "na siłę" :/ bo to ostatni sezon

ocenił(a) serial na 7
karinka101

Cieszę się, że ktoś ma podobne zdanie. Pierwsze sezony trzymały w napięciu, postaci były inspirujące, każdy odcinek wnosił jakieś wartości. Jeszcze powiedzmy 5,6 sezon były w porządku.Teraz to jakaś bezsensowna, nudna papka, mogli zakończyć produkcję wraz z odejściem Peyton i Lucasa.

kinodebongo

A mi się każdy sezon podoba, 9 też ;p

elenkaa

Prawda elenkaa, tylko prawdziwi fani nie narzekają!

Bialy_Pielgrzym

Nie powiedziałabym, że wcześniej każdy odcinek wnosił jakieś wartości, a teraz 'nie ma sensu'.
Życie toczy się dalej, pary nie rozpadają się co 5 odcinków jak na początku, ustabilizowali się. I mają inne problemy, inne priorytety.
Moim zdaniem dobre zakończenie serialu.

kinodebongo

racja. uwazam dokladnie to samo. 5i6 jeszcze ok, czekalam na kolejne odc. ale te nowe , porazka w porownaniu do reszty. niszcza moj ulubiony serial ;d

ocenił(a) serial na 10
kama555

Dla mnie serial skończył się na 6 sezonie, gdzie wszystko się dobrze skończyło. 7, 8 A teraz dziewiąty to nuda, próba zrobienia komedii. Oglądam bo mam sentyment do tego serialu. Bo też po nocach oglądałem kolejne odcinki pierwszych sezonów, ale nie podoba mi się to wszystko. A najbardziej nie lubię Claya i tej jego idiotki, niestety siostry Haley.

dawid2385

hehe ja tez, moze bylo doslownie z 4 odcinki dobre w tym 7i8 sezonie,ale ogolnie nuda tak jak piszesz. clay to jakas porazka, nikt mnie tam tak nie irytuje, siostre haley lubie, tzn. jest calkiem zabawna,ale w wiekszosci zalosna jak jej chlopak ;d

kama555

Pieniądze, tak to jest, że z super serialu zrobiła się średni. Najważniejsze są zyski a nie widz. Niestety. Przeciągają, bo oglądalność jest jeszcze dobra. Sami widzicie, nakręcacie im kasę :-) oglądając "beznadziejny" serial.

minio83

wiem. ja tam sciagam wiec zysku ze mnie nie maja ;d ale ogolnie zostal sam sentyment. nic ciekawego, gdyby byli jeszcze chad i burton moglabym ogladac. na pewno byloby o niebo ciekawsze. teraz mnie tylko clay wkurza i nuda zniecheca ;d jak chwale przed kims oth to do 6 sezonu. do tego momentu ten serial istnial.

ocenił(a) serial na 10
kama555

zgadzam się, że to już nie to samo,ale właściwie nie można się spodziewać ,ze przez 9 sezonów będzie kręcone w okresie liceum i intryg oraz miłostek ;) szczególnie bez payton i lucasa.....to już nie to samo;)

ocenił(a) serial na 8
marieminnn

Zgadzam sie z kilkoma postami wyzej...dla mnie serial skonczyl sie po 6 sezonie. Dlatego tez zakupilam sobie do mojej kolekcji ulubionych seriali na DVD serie 1 - 4 i 6 ominelam serie 5 bo nie moglam zdzierzyc odcinkow z Lindsay...ale ogladam nadal z sentymentu do Panstwa Scottów bo tylko oni trzymaja poziom (i moze czasami Brook):):):) pozdro

marieminnn

nikt nie mowi o milosnych intrygach ;d wiadomo,ze po skonczeniu liceum beda robic co innego. ja tam lubie 5 sezon nawet jesli nie kibicowalam lindsay. troche swiezosci wprowadzila,ale za to w 7 i 8 jest jej zbyt duzo.

karinka101

A ja musze przyznać, że jak na poprzednich 2 czy 3 sezonach się nudziłam tak teraz 9 seria jest dla mnie niezwykle ekscytująca i czekam z niecierpliwością na nowy odcinek! Wcześniej mieli tylko takie przebłyski (np akcja na moście z Jamie i Brooke) a teraz cała seria w bardzo dramatycznym stylu, dla mnie super