Zauważylam, że forum jakos zamarlo... juz nikt prawie nie żyje tym serialem, kiedys po kazdym kolejnym odcinku bylo po 100 komentarzy, wrazenia, opinie , itd... a teraz wchodzac na forum to sie zastanawiam czy napewno byl kolejny odcinek, zrezygnowaliscie z ogladania, czy po prostu nie wywiera on juz takich emocji jak kiedys?
Ten serial wg mnie skonczył sie po 4 sezon. Dalej jest coraz gorzej. Są oczywiście wyjątki w postaci cudownych, nieziemskich, niesamowitych itd odcinków (jak te z brulianem chyba 6x19 czy z Q początki sezonu 6), ale ogólem to już nie to samo co kiedyś i np ja oglądam ten serial już tylko z przyzwyczajenia. Niestety..
A dla mnie ten serial jest dalej taki jak wczesniej, chociaż trochę się w nim pozmieniało, tak jak zawsze zmienia się w serialach i życiu, gdyby nic się nie zmieniło, to pewnie mówilibyscie, że ciągle jest tak samo. Ja chętnie oglądam każdy nowy odcinek. :)
Zgadzam sie z "cycek123". Serial sie zmienia. Ale jak dla mnie to nadal fantastyczny serial. Wracam do niego bardzo często. Wiele razy podnosił mnie na duchu. Nowe odcinki są napewno inne ale nie znaczy gorsze. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli OTH.