PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Słuchajcie,jestem po obejrzeniu kilku odcinkow pierwszego sezonu,wiem ze jest ich osiem,wiem,ale te 6 odcinkow,ktore obejrzalam tak mnie zmuliły ze porazka i tu nasuwa sie pytanie czy w ogóle warto to dalej oglądac?Po przeczytaniu recenzji postanowiłam zobaczyc z czym to sie je że tak powiem,ale mam wrazenie ze to sie ciagnie jak flaki z olejem,tak wiec jesli mnie nikt nie przekona to niestety pozegnam sie z OTH.dzieki i pozdrawiam fanów.

ocenił(a) serial na 10
juti221

OGLĄDAĆ!!!
moze na poczatku sprawial wrazenie nudnego, to z biegiem czasu robił się coraz ciekawszy. wg mnie najlepsze byl 3 sezon. i mimo ze trwa juz 8 sezonow, to nie wyobrazam sobie mojego tygodnia bez obejrzenia ONE TREE HILL!!!
pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
juti221

Odpowiem tak: BEZ PORÓWNANIA NAJLEPSZY SERIAL JAKI W ŻYCIU OGLĄDAŁAM :) Więc oglądaj :)

juti221

Powiem tak. Jak cię nie przekonały same odcinki to głupio jest szukać przekonania u innych ludzi. Co? Mamy cię zmuszać byś się dalej męczyła? Jeżeli sama się nudzisz, a ktoś inny ma cię przekonywać to trochę jak grochem o ścianę. Jednym się podoba, a innym nie. Tak czy siak musisz sama do tego dojśc, a nie, że ktoś za ciebie ma decydować. Peace.

Bialy_Pielgrzym

Bardzo dziękuję,właśnie wczoraj stwierdziiłam,że OTH mówie bye,bo po prostu nie dałam rady haha.Masz racje Biały Pielgrzymie,jak nie wchodzi to nie wchodzi :-)Jeszcze raz pozdrawiam fanów i dziękuje za podpowiedzi!!!