PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

one tree hill 8x05

ocenił(a) serial na 10

czy to tylko ja mam takie wrazenie czy z odcinka na odcinek jest coraz nudnej??

ocenił(a) serial na 9
joy23

nie koniecznie, moim zdaniem OTH jest jednym z ciekawszych seriali,ale co jak co to nie jest już to samo OTH, przynajmniej ja z przyjemnością oglądam następny odcinek, natomiast brakuje mi spontaniczności np Brooke jest ok, ale przynajmniej w 3 ostatnich sezonach coś szło nie tak co zmieniło postać Brooke to zabierają jej małą, potem ją napadają a na końcu traci firmę, ciągle coś, a wątek Q-C przesadzają przynajmniej jak dla mnie jest to nudne. Wolałabym oglądać głównych bohaterów, mogliby wrócić Lucas i Peyton chociaż Lucas działał mi na nerwy ale było innaczej. Obecnie najprzyjemniej ogląda mi się Juliana, przynajmniej on jest jeszcze jedną z weselszych postaci:) Więc jak dla mnie OTH nie jest nudne ale powinni coś zrobić żeby nie było taki smutne... Bo już mam dość tych ich wszystkich tragedii:):)

ocenił(a) serial na 10
Kami22

Kami22 zgadzam się z Tobą,
Mnie 5 odcinek bardzo się podobał,

ocenił(a) serial na 9
joy23

mnie też się podobał ten 5 odcinek. Przynajmniej nie było już tyle tego przymulania w szpitalu z Quinn i Clayem. W ogóle ta para jest taka beznadziejna i nudna, że hoho;/

ocenił(a) serial na 10
aguu19

haha rozmowa Nate i Julliana na temat jego torby - torebki. Albo odcinek wcześniej Haylie - Jullian na temat kwiatków. Julian jest taki uroczy :D

BRAKUJE MI SKILLSA

joy23

oth dalej ma swój klimat.
to jeden z lepszych seriali w historii jest naprawdę dobry.
brakuje Lucasa i Skilsa i niani Deb troszke ; D

jak najbardziej Julian wymiata teraz w tym filmie ; D

ocenił(a) serial na 8
replace_

dla mnie sezon 8 jest zdecydowanie najgorszy. jak narazie podobal mi sie tlkyo odcinek 5. najbardziej przeszkadza mi zmiana w Brook. Wiele przeszla w ostatnich 3 sezonach, ale przeciez teraz ma Juliana w ktorym jest zakochana po uszy, więc chcialabym w niej zobaczyc wiecej entuzjazmu. Co do Q i C osobiscie ich bardzo lubie- milo sie na nich patrzy :). Natomiast Haley mam dosyc. Jest nudna i bezbarwna. podoba mi sie tez postac Alex - chyba jako jedyna w tym sezonie ma pazur.

joy23

Jakoś tak od dwóch odcinków oglądam tylko klipy. Tak jak kiedyś kłinowo-klejowe wypociny mnie wkurzały, tak teraz głównie je przewijam, żeby je ominąć. Już nawet nie chce mi się narzekać, takie to nudne i żałosne. Podobnie z Alex i Chase'em. Szkoda że jej nie odesłali, kiedy była jeszcze chociaż trochę fajna i barwna. A tak kiszą jakiś idiotyczny wątek. Podobnież smęty Brooke mnie nudzą. Ok, poświęciła się, fajnie, ale sama podjęła taką decyzję, to mogłaby nie chodzić z taką ponurą facjatą - albo Bushówna mogłaby pokazać jakąś nową minę. Watek Nathana też jakiś taki dupiasty, dalej będzie na smyczy tego durnowatego agencika, nie mogę się doczekać.
Jedyne, co mnie na razie cieszy, to prawie bezkonkurencyjna Daphne Zuniga i czarująco charyzmatyczna Bethany Joy. Obejrzę scenkę lub dwie z nimi i od razu fajniej...
Ach, przydałby się Dan. Albo Karen. Albo Whitey.

ocenił(a) serial na 10
justyssia

macie link do jakiegos chomika z ktorego moge pobrac 5 odc?

ocenił(a) serial na 10
joy23

Mi się ten odcinek średnio podobał . Bardzo brakuję mi Skillsa , Peyton no i Lucasa . Wkurza mi strasznie nowa "para" - Chase i Alex . Strasznie mnie ona irytuję . ;D

ocenił(a) serial na 10
Rockowaa .

piosenka Off I go w trakcie przemowy Brooke do kamery mnie rozwaliła, szkoda jej, odcinek chyba jeden z lepszych jeżeli chodzi o serię 8. nie pasuje mi wątek Haley- Lucas. Piszę do niego tak często, jakby jej odpisywał za każdym razem.. bez sensu trochę. OTH swój poziom zatraciło po 5 sezonie, ewentualnie jeszcze 6 był w miarę. bez Lucasa i Peyton to nie to samo.. Haley- Julian dobry wątek był z kwiatami ;D

malgos171

Lucas chyba póki co jej nie odpisuje- ona pisze do niego w zeszycie, coś jak pamiętnik.

joy23

Może nie coraz nudniej, bo ten 5 odc. nawet ujdzie poprzednie były nudne, bo wątek C i Q przyćmił wszystko inne. Ten ostatni w porównaniu do poprzednich nawet ok.
Ja już przyzwyczaiam sę,że nie ma Leytonów, ale berdzo brakuje mi Dana , ale nie tego "nawróconego" tylko takiego jak na poczatku.