Uwazam ze 8 sezon jest nudny:P nie zainteresowaly mnie te 2 odcinki od 5 sezonu oth jest beznadziejne,gdyby zrobili 5 sezon jak poszli na studia bylo by ciekawsze jak jamie jest maly itp, a tak to sa starzy i nudni nie ma juz tego czegos... oth duzo stracil
Moim zdaniem to, że OTH miało taki przeskok, jest plusem. Ile serialów dzieje się w liceum, a potem na studiach? Poza tym ciągle mieliby takie same lub bardzo zbliżone problemy. Dzięki temu, że są starsi, mają też inne życie.
Też tęsknię za OTH z czasów liceum, bo faktycznie serial stracił. Ale straciłby więcej, gdyby bohaterowie poszli na studia :)
darja, w sumie nikt Cie nie zmusza do dalszego ogladania, jesli Ci przestal odpowiadac serial po 4 sezonie no to moze obejrzyj sobie od poczatku nie patrzac na nowe odcinki? po problemie:D
dlaczego kazdy pisze to samo? "jak ci sie nie podoba to nie ogladaj" to tylko moja opinia,kazdy pisze na tym forum swoje opinie,nie wszystkie musza byc pozytywne.A moje imie brzmi "daria" a nie "darja" :)
hm... moim zdaniem odcinki może nie są tak dobre jak pierwsze 3 sezonu ale nie są tak złe jak 5 czy 6 ! OTH trzyma poziom !
Nudzi mnie tylko wątek tego postrzału ! Mam nadzieję, że w końcu zacznie się tu dziać.
wg mnie, 5 sezon byl jak najbardziej udany, zrazili mnie jak zabrali nam Lucasa i Payton w sezonie 6 i dalej bez zmian, ale mimo wszystko z uwielbienia do oth ogladam dalej,a nóż nas jeszcze zaskoczą:)