Właśnie kończę oglądać OTH, więc szukam kolejnego dobrego serialu, który można by obejrzeć. byłabym wdzięczna za propozycje.
z góry dzięki ^^
a ja dopowiem jeszcze jedną nazwę, mianowicie Glee <-------- jak dla mnie prze zabawny serial
ja po OTH zaczęłam oglądać Herosów ;) nawet ciekawe, chociaz przy 3 sezonie sie troche nudze i Kyle XY ;]
Mała Brytania!
Jest to przezabawny serial, niestety nie puszczają go na antenie od jakiegoś czasu, ale mam nadzieję, że jeszcze wróci
Inne propozycje:
Plotkara
Zwariowany świat Malcolma
Jaś Fasola
Gotowe na wszystko
Świat według Bundych
z podobnych to na pewno Życie na fali, ale zauważyłem że wystawiłaś ocenę więc pewnie już widziałaś .
może Gotowe na Wszystko - fajnie się ogląda ;)
Day Break (Ten sam dzień) - 13 odcinkowy wciągający serial
Smallville ( pod koniec robi się trochę nudny ale przez pierwsze 6 sezonów fajnie się ogląda )
Nie widziałem jeszcze,ale słyszałem że Grey's Anatomy ( Chirurdzy ) to dobry serial
a ja polecam how i meet your mother i modern family- przy tym serialu wymiękam:)
Pozdrawiam
Ja polecam Greek(chyba najlepszy serial młodzieżowy jaki obecnie leci), how I met your mother, desperate housewives i psych:)
Zdecydowanie polecam Gossip Girl (Plotkara) no i Veronika Mars to też dobry serial :)
polecam też seriale z comedy central, które właśnie zaczęłam oglądać, moje ulubione:
on, ona i dzieciaki
tak, kochanie
ale i tak najlepsza Mała Brytania, zwłaszcza dla tych, którzy lubią się pośmiać;)
Jezioro Marzeń ( Dawson's Creek ) - może być troche podobny do One Tree Hill, nawet Lucas i Peyton są przez pare odcinków.
Ja osobiście lubię:
Gossip girl - Plotkara
The vampire diaries
True blood
90210
Oczywiscie jednym z najlepszych seriali jest Dexter. Ranking mówi sam za siebie :)
Na pewno : Dr. House, Chirurdzy, Gotowe na wszystkie, Plotkara, Pamiętniki wampirów, Lost :)
Life Unexpected. A może jeszcze Przyjaciele :) co prawda zupełnie inny
serial, ale zabawny :) Bynajmniej ja uwielbiam :)
vampire diaries, pretty little liars, gossip girl, 90210 a z polskich teraz albo nigdy albo magda m.
ja polecam White Collar, Suits, House M.D. a co do OTH mam pytanie pamięta ktoś w którym odcinku Lucas pokazuje Haley pierścionek zaręczynowy i udaje, że się jej oświadcza a ona odpowiada coś w podobie "this is so weird on so many levels"??