Ktoś wie na jaki adres zostało przeniesione forum z tytułu?? Jesli jest tu jakiś użytkownik tego forum lub ktoś kto się orientuje to byłabym baaardzo wdzięczna za informacje ;p Pozdrawiam
Ja też właśnie nie wiem :/ Miałem 2 kontakty gg z userami z forum, ale miałem formata, a listy nie zachowałem ;/ Miałbym prośbe jakbyś się dowiedziała daj znać mi na gg co ??? mój nr. 3474143. Thx z góry.
prooosze was!! na pewno ktoś z was był zarejestrowanym użytkownikiem tamtego forum... podejrzewam że nowy adres mógł zostać wysłany na poczte użytkowników a ja już nie pamiętam adresu mojego maila którego podawałam tam przy rejestracji daaawno temu... ;(
no to może jeszcze nie przenieśli tego forum i nie ma jeszcze nowego adresu?... Jakby ktoś coś wiedział to piszcie :)
Ja również dołączam się do prośby, gdyby coś ktoś wiedział, to piszcie...sama nie wiem, może dopiero budują nową odsłonę.
Adres jest ten sam ( z tego co wiem) ale już od dawna są problemy z serwerem;/ forum jest przez 3 dni a potem go nie ma przez 2 tygodnie ;/ Mam nadzieję że się za to wezmą bo szkoda by było tego forum...