PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29576
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

Myślę , że mimo tego , że serial jest już skończony to możnaby powwspominać, przypomnieć ulubione momenty, cytaty, piosenki i wiele innych.

ocenił(a) serial na 10
patii12

Odcinek 9, sezon, wygranie mistrzostwa Stanów przez Kruki, Lucas wyznaje miłość Peyton.
Peyton it' s You <3 '
Muyzyka:
Audioslave- Be Yourself
Travis- Colser, Love will come throuht, re-offender,
Band of Horses- the Funeral
Feeder- Feeleing a moment
Keane- Everybody Changing, She has no time
Snow Patrol- Chasing cars
Dashboard Confessional- Stolen, Hands down,
The Honorary Title- Stay Away
Wakey! Wakey!- War sweater
Verical Horizon- Goodbye again
Jimmy Eat World- Hear You Me, Kill, work
Johe Gonzalez- Heartbreks
Josh Canova- Most the time, The Wish,
Matt White- Wait for love
Maroon 5- She will be loved,
The perishers - my heart
the fray - you found me
Switchfoot - dare you to move
strays don't sleep - for blue skies
escape- smith point
Nada Surf- Inside of love, always love

Naaajlepsze!

ocenił(a) serial na 10
MiszczD

to teraz ja :p
ulubiony moment : Haley i Nathan -3x09, 3x13, 9x11
piosenki : the fray - you found me, strays don't sleep - for blue skies, Snow Patrol- Chasing cars, Keane- She has no time, Feeder- Feeleing a moment, Travis- re-offender i wiele innych

ocenił(a) serial na 10
patii12

Oczywiście piosenka na początku Gavina DeGraw - I don't want to be
Momentów dużo mam ulubionych, ale chyba najfajniejszy chociaż bardziej to on uroczy jest to ten kiedy Jammie tańczył układ Quentina
Cytaty mogłabym wypisać wszystkie jakie zawsze pojawiały sie na początku czy też na końcu docinka :)

ocenił(a) serial na 10
cichaa

tak, taniec Jamiego uroczy :)

ocenił(a) serial na 10
patii12

tak, taniec Jamiego uroczy :) A co do cytatu to który jest twoim ulubionym bo moim chyba na koniec 1 odcinka 3 sezonu ( there's 6 bilion people in the world...)

ocenił(a) serial na 10
patii12

Co do cytatu to ja zakochałam się we fragmencie książki, którą czytał Jamie swojej siostrze w ostatnim odcinku 8 sezonu na końcu odcinka :) Pamiętam tylko trochę, więc napiszę:
"Czy wiecie, że wierzę w czary? Urodziłem się i wychowałem pośród czarodziejów w czarodziejskim mieście <3 i czarownych czasach. O mało kto zdawał sobie sprawę, że żyliśmy w pajęczynie magii powiązanej srebrnymi włókienkami przypadku i okoliczności. Ale ja wiedziałem o tym od samego początku...."
Kiedyś umiałam więcej, ale już zapomniałam :) ale to nic. To najważniejsze (przynajmniej dla mnie) przesłanie zostało zachowane w tym fragmencie co przytoczyłam. Bo Tree Hill było przecież "czarodziejskim miastem", a cała historia była "czarowna" :D Przy okazji z całego serca polecam książkę z której pochodzi ten fragment :) Robert McCamonn "Chłopięce lata". Może dlatego, że kojarzy mi się z One Tree Hill, ale ta książka jest jedną z moich ulubionych :D

ocenił(a) serial na 10
Borysoth23

zgadzam się, Tree Hill to "czarodziejskie miasto"