PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29628
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

w Polsce?

ocenił(a) serial na 10

hey ludziska! moze ma ktos z was informacje na ten temat? chodzi mi tu o to czy bedziemy mogli kiedys obejrzec te odcinki w polskiej telewizji?

ZiggyGirl

Niestety nie wiem nic na ten temat. Chcialabym jednak baaardzo zobaczyć ten serial.. Jak na razie widzialam go.. w wersji anglojezycznej... Super serial :))))
Wlasnie jutro bedzie 3 odcinek 2 sezonu :)))

ocenił(a) serial na 10
Maw

wiem jest wyrabany...hehe:) pytanko: a gdzie ty go ogladasz? bo ja sobie sciagalam odcinki z kazy, pierwsza serie, a druga sledze w necie:)

ZiggyGirl

Tak samo.. pierwszą serię ściągałam z shareazy.. a drugą też sciągam.. :)))
Inaczej się nie da..

użytkownik usunięty
Maw

Hejka! Oststni odcinek byl zarabisty, co?? Najlepszy byl Lukas w staniku :)

ZiggyGirl

W TVN 7 zaczną puszczać w soboty o 19:05. Pierwszy odcinek 5 lutego.

Więcej:
http://tvnsiedem.pl/2005-02-05,2986973,54,program.html#m [tvnsiedem.pl/2005-02-05 ...]

Maciek_Z

No wlasnie mialam o tym pisac :D

W kazdym razie chcialabym zaprosic wszystkich do odwiedzania mojej nowopowstalej strony o serialu (www.one-tree-hill.prv.pl) oraz polskiego forum mu poswieconego (www.dhost.info/gilmoregirls/o th/index.php)

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze do zobaczenia!!!

Milego ogladania!

gilmore_girls

Nie wiem dlaczego tak sie wyswietlilo, ale tam w adresie forum po "o" nie ma przerwy :D

ocenił(a) serial na 10
gilmore_girls

nawet nie wiedzie jak sie ciesze ze bedzie ten serial w polskiej wersji jezykowej:) z WIELKA checia obejrze pierwszy odcinek (i pozostale:)), w sumie to go juz widzialam ale po polsku to bedzie cos 'innego' ;)

ZiggyGirl

yeeeeah, jutro pierwszy odcinek na tvn 7 :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
ZiggyGirl

:D jutro wielki dzien;D:D tak swoja droga to moze mi ktos wytlumaczyc z jakiej paki ktos przetlumaczyl One Tree Hill na Pogada na Milosc??? czy ja czegos tu nie rozumiem....;):) smieszne

ZiggyGirl

na tej samej zasadzie co "GILMOR GIRLS" stały się "Kochanymi kłopotami"
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
aga_75

prosze nic nie mówić na temat tłumaczeń tytułów na polski to sie zaczyna robić koszmarne gdybym nie wiedziała ze dziś leci ten serial nigdy bym nie obejżała czegoś co ma taki tytuł
można policzyć na palcach seriale które mają orginalne lub dobrze przetłumaczone tytuły

użytkownik usunięty
Bene

Beniuś kochanie...Nie ma takich serialii....Jak moi znajomi usłyszeli "Pogoda na miłośc" zaczęli się smia, ze oglądam jakąś telenowelę... (roll) Dopiero kiedy im powiedziałem, zeby włączyli tvn 7 w sobotę zmienili zdanie...