hey ludziska! moze ma ktos z was informacje na ten temat? chodzi mi tu o to czy bedziemy mogli kiedys obejrzec te odcinki w polskiej telewizji?
Niestety nie wiem nic na ten temat. Chcialabym jednak baaardzo zobaczyć ten serial.. Jak na razie widzialam go.. w wersji anglojezycznej... Super serial :))))
Wlasnie jutro bedzie 3 odcinek 2 sezonu :)))
wiem jest wyrabany...hehe:) pytanko: a gdzie ty go ogladasz? bo ja sobie sciagalam odcinki z kazy, pierwsza serie, a druga sledze w necie:)
W TVN 7 zaczną puszczać w soboty o 19:05. Pierwszy odcinek 5 lutego.
Więcej:
http://tvnsiedem.pl/2005-02-05,2986973,54,program.html#m [tvnsiedem.pl/2005-02-05 ...]
No wlasnie mialam o tym pisac :D
W kazdym razie chcialabym zaprosic wszystkich do odwiedzania mojej nowopowstalej strony o serialu (www.one-tree-hill.prv.pl) oraz polskiego forum mu poswieconego (www.dhost.info/gilmoregirls/o th/index.php)
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze do zobaczenia!!!
Milego ogladania!
nawet nie wiedzie jak sie ciesze ze bedzie ten serial w polskiej wersji jezykowej:) z WIELKA checia obejrze pierwszy odcinek (i pozostale:)), w sumie to go juz widzialam ale po polsku to bedzie cos 'innego' ;)
:D jutro wielki dzien;D:D tak swoja droga to moze mi ktos wytlumaczyc z jakiej paki ktos przetlumaczyl One Tree Hill na Pogada na Milosc??? czy ja czegos tu nie rozumiem....;):) smieszne
prosze nic nie mówić na temat tłumaczeń tytułów na polski to sie zaczyna robić koszmarne gdybym nie wiedziała ze dziś leci ten serial nigdy bym nie obejżała czegoś co ma taki tytuł
można policzyć na palcach seriale które mają orginalne lub dobrze przetłumaczone tytuły