PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

jak myślicie warto oglądać ten serial bo patrze, że ma dobrą ocene ale jak patrze ile ma sezonów to mnie trochę odpycha i nigdy nie wiem czy jest sens aby zacząć oglądać ; o. jak proponujecie, warto ?

ocenił(a) serial na 9
karolcia_13_02

ja jak dotąd obejrzałem wszystkie odcinki tego wspaniałego jak dla mnie serialu jakie były więc mogę się spokojnie wypowiedzieć moim zdaniem warto tym bardziej, że zamierzam jak się całkiem zakończy oglądnąć go jeszcze raz całego mam tylko nadzieję, że będzie 9 sezon :) uwielbiam ten serial i polecam go obejrzeć tym, którzy go nie widzieli P.S jeden z moich ulubionych seriali jak dla mnie chyba nawet najlepszy z wszystkich jakie dotąd oglądałem :) jeśli się zdecydujesz na ten serial myślę, że nie pożałujesz a wręcz przeciwinie bardzo mile on Ciebie zaskoczy :) tak jak mnie zaskoczył :)

myliutave88

a okeej . dzieki ; D .

karolcia_13_02

Warto:)
Choć byłam do niego bardzo sceptycznie nastawiona, szybko przekonałam, że zbędnie sie uprzedziłam. Strasznie przywiązałam się do postaci, szczególnie do Nathana i Haley, których z początku nie cierpiałam;)

karolcia_13_02

Warto! Bo zleci tak szybko, że ani nawet się nie obejrzysz ;-).
Przez pierwsze 4 sezony nie można odejść od komputera, a później już z przyzwyczajenia chcesz wiedzieć co będzie dalej i nie żałujesz. Polecam każdemu dla Brucasa, Naley, a w późniejszych sezonach dla Bruliana i Clay'a + Quinn ! Po prostu zżywasz się z bohaterami i ich problemy przeżywasz jak własne.

ocenił(a) serial na 7
chae

Ja kochałam ten serial ale dla mnie zakończył się z 6sezonem. Ostatni odcinek był idealny. U wszystkich bohaterów wreszcie wszystko się ułożyło i nie rozumiem w jakim celu nakręcono kolejne sezony bez dwójki głównych bohaterów. Bez Lucasa i Peyton to już nie to samo Tree Hill.
Ale obejrzeć oczywiście warto :)

ireth1990

Zgadzam się, to nie to samo Tree Hill, jednak wcale nie gorsze, po prostu inne:) Oglądam więc dalej;)

karolcia_13_02

Waaaaaaaarto:D

kumkak

dzięki wszystkim ; ddd .