PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112895}

Pogoda na miłość

One Tree Hill
2003 - 2012
7,9 30 tys. ocen
7,9 10 1 29627
Pogoda na miłość
powrót do forum serialu Pogoda na miłość

ja uwielbiam takie odcinki gdzie są wszyscy razem....odcinek zabawny,wesoły bez większych dramatów...świetny...Brulian,Naley cudowni....gra fajna...podobało mi się jak Alex przywaliła Mii....“She totally looks like a turkey” – Alex o Mii-usmiałam się naprawde....
odcinek totalnie na plus:)
jedyne co mi się nie podobało to to,jak potraktowali Juliana przy wyborze drużyn...a chłopak tak chciał zostać wybrany ..hahahahaha....

sophia84

mi się odcinek nie podobał, troszkę się zawiodłam. chociaż fakt, było kilka zabawnych momentów. dobrze, że Chase nie wybrał żadnej, bo żadna na niego nie zasługuje. no i myślałam, że Kate już dawno złapali, a tutaj Quinn ja tropi.

ocenił(a) serial na 10
sophia84

Mam mieszane uczucie co do odcinka.. tzn wszystko byłoby pięknie i fajnie dla mnie gdyby nie pojawiła się Quinn a raczej jej wątek z śledzeniem Katie. Naprawdę nie wiem czemu ale strasznie drażni mnie ten wątek.. zupełnie mi nie pasuje do OTH. Reszta odcinka zdecydowanie na plus :) Dużo śmiechu i pozytywnej energii. Julian, Alex, Mia, Skills byli mega w tym odcinku :D Jednak chyba najbardziej rozbrajały mnie sceny Chasa w barze :D Fajne znalazł sobie sposoby na nudę.

ocenił(a) serial na 10
sophia84

No odcinek jak najbardziej pozytywny:) dawno sie tak nie uśmiałam przy OTH:D co do wątku ze śledzeniek Katie to sie zgodze.. bez sensu to ale cóż skupmy się na pozytywach:)

ocenił(a) serial na 10
aneczka2508

Więcej takich odcinków :D Jakby się jeszcze w nim Quinn nie pojawiła to byłby idelany :D ale zdecydowanie nie pamiętam już tak dobrego odcinka ;)

Chadka

Heh to samo pomyślałam. Quinn wysysa dobrą energię. Mogła zostać na Safari, czy gdziekolwiek była