Nie wiem na pewno ale chyba już nie nadają tego programu na Discovery. Kiedyś mi się to podobało, ciekawe eksperymenty itp. ale potem zaczęło się robić dziwnie, aż na Discovery zaczęły pojawiać się same powtórki. Przez ostatnie 2 lata rzadko przełączałem na Discovery ale za każdym razem gdy to robiłem to emitowani byli pogromcy i zawsze odcinki które widziałem. Wie ktoś czy są jeszcze nagrywane nowe odcinki?
Co do Discovery teraz- polecam oglądać Walkę o bagaż oraz łowców okazji. Do moich ulubionych programów telewizyjnych należą również Fani czterech kółek. Denerwuje mnie rozplanowanie niektórych programów. W ostatnią sobotę zapowiadał się ciekawy program o Bruce Lee o 22:00. Niestety nie obejrzałem, byłem poza domem a gdyby puścili w godzinach popołudniowych na pewno więcej osób by go obejrzało. To samo tyczy się nowego programu "Osobliwości". Ufff :) koniec wypocin. Podsumowując kiedyś wizytówką Discovery byli dla mnie "pogromcy", ale z czasem się to zmieniło i uważam że dobrze się stało.
w wakacje nagrywają :) potem będą kolejne odcinki :) spokojnie :) jeszcze rekina nie przeskoczyli :)
Ostatnio w Stanach była premiera 13 sezonu, testowali mity z Gwiezdnych Wojen i był zarąbisty :D! Wczoraj wyszedł drugi odcinek, gdzie mowa o pędzeniu bimbru :}.