PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10014510}
7,0 5,9 tys. ocen
7,0 10 1 5892
7,7 15 krytyków
Poker Face
powrót do forum serialu Poker Face

Czy ktoś przygotowuje napisy do serialu? Może Hataki przyjdą na ratunek...

ocenił(a) serial na 7
Urubus

Podbijam!

Woooo

Nikt, nic?

ocenił(a) serial na 7
Immortalys

wqrwiajace jest to, ze ten zasrany Skyshowtime nawet nie planuje tego puscic w polskiej wersji serwisu, zenada

ocenił(a) serial na 7
Immortalys

Pojawiły się 2 pierwsze odcinki na www. opensubtitles. org. Czyli coś drgnęło

ocenił(a) serial na 7
Woooo

drgnęło to dobre określenie, bo dalej nic :( A serial naprawdę niezły i wciąga...

ocenił(a) serial na 7
sobanek

Próbuję oglądać z napisami po angielsku. Da się. Język dość prosty. Gorzej z wymową i akcentem, ze słuchu nie daję rady. Patroluję napisownie z powodu Poker face i The Nevers. Jakby co, dam znać. Próbowałem tłumaczyć z AI, ale wyszło gówno. Na tłumaczenie ręczne jestem za leniwy.

ocenił(a) serial na 7
Woooo

wiem, jestem za leniwy bop angielski znam calkiem dobrze, ale dla mnie ogladanie to troche odmozdzanie sie a tlumaczenie na bierzaco w glowie psuje cala zabawe :)

ocenił(a) serial na 7
Urubus

Są już łącznie do 3 odcinków.

ocenił(a) serial na 7
Urubus

Jest już komplet, oglądam właśnie ostatni odcinek.

ocenił(a) serial na 6
Woooo

O,to super i jak serial?

ocenił(a) serial na 7
aronn

Jeden z najlepszych w tym roku. Brak fałszywych nut, za to mnóstwo czarnego humoru, klimatu centralnych stanów i pokręconych postaci. Gorąco polecam :)

ocenił(a) serial na 6
Woooo

A do jakiej wersji zrobili napisy?

ocenił(a) serial na 7
aronn

Gdy używałem, tylko do jednej. Nie wiem jakiej. Zawsze masz subfixa.

ocenił(a) serial na 6
Woooo

Brak falszywych nut powiadasz,no nie wiem,glowna bohaterka zawsze wie kiedy ktos klamie i zawsze znajduje sie w tym miejscu gdzie dochodzi do jakiegos morderstwa,hmm.

ocenił(a) serial na 7
aronn

Nie o tym pisałem, to konwencja. Punkt wyjścia. Przecież wiadomo, że w żadnym amerykańskim miasteczku, których tyle jest w kryminałach, nie może być takie stężenie zbrodni. Banshee pamiętasz? Chodziło mi o to, że postacie odgrywane są przekonująco, nie ma śmiesznych dziur w scenariuszu, nie gubią konwencji, nie siada napięcie, nie ma zapychaczy. No i główna bohaterka jest bardzo przekonująca.

ocenił(a) serial na 6
Woooo

Ok,duzo racji w tym co piszesz,ma serial swoje atuty,na razie jestem po trzech,pierwszy niezly,Brody super,drugi tez ok ale trzeci slabszy,zbyt to gladko jej idzie,taka hiper,super,co to nie ona,przez co lekko mnie juz irytuje.