jak w tytule. Rewelacyjny serial. Włączyłam od tak żeby sprawdzić czy coś ciekawego będzie i faktycznie okazało się, że to bardzo wciągający serial. Już nie mogę doczekać się kolejnych odcinków! To teraz będzie jeden z lepszych seriali! POLECAM
O, w taki razie chętnie obejrzę, ale nikt nie dodał streszczenia fabuły i nie bardzo wiem, o co w ogóle w tym serialu chodzi :P Możesz podać króciutko opis fabuły? Byłoby super :)
Jest pewnie z 5 pokojówek. Każda ma swoje problemy, troski dnia codziennego i razem się spotykają jak to pokojówki i o tym dyskutują. A pracują u bardzo bogatych ludzi. Są przedstawione ich losy. Serial w sumie rozpoczyna się tak jak w Gotowych Na Wszystko- od morderstwa (tylko, że nie jednej z gospodyń) jednej z pokojówek. Potem zatrudnia się nowa pokojówka i wypytuje o morderstwo i losy się toczą różnie. Jak to mówią: Miłość, zdrada, sex, pożądanie, dramat, ekstaza, morderstwa, spisek... A tak przypomniało mi się, w ostatnim odcinku jest konkurs: " kto wg Ciebie zabił pokojówkę", bo podejrzanych jest wieeeeele (ale to tylko jeden z wątków).
Polecam ( mam nadzieję, że nie pomotałam i pomogłam).
Zaczelam ogladac, bo cala reszta sie pokonczyla i jakie mile zaskoczenie. Najlepsza jest para Zoila/ Genevieve:) :)