Robię tak jak napisałem i mi działa.
Użyj albo innej przeglądarki (korzystam z Firefox 38.0.1) lub kolejnych linków. Któryś z nich MUSI zadziałać.
Powodzenia i pozdrawiam.
oglądałam z samego rana i byłam zachwycona, w szczególności moimi ukochanymi Powellami :) planuję obejrzeć jeszcze teraz, żeby zobaczyć czy rzeczywiście odcinek był taki dobry, czy może byłam jeszcze zaspana xD
Odcinek super jak tak dalej będzie to mogą nawet zrobić z 10 sezonów tego serialu ;)
spojler!! Zakochałam się :) Jestem ciekawa spojler!! co z tą małą i nogą w ogrodzie :) motyw z dominą fajny. Nie podoba mi się, że ojcem jest Pablo. :)
Uwielbiam Powellów, tak jak w pierwszym i drugim sezonie teraz również mają najlepsze dialogi. :) jak wiadomo w każdym sezonie jest jakaś zagadka do rozwiązania, myślę, że ten sezon będzie poświęcony tej jakże tajemniczej dziewczynce, która jest przerażająca jak na osobę w jej wieku, może Opal była gorsza, ale myślę, że tutaj również mamy niezłe ziółko. :D
Nie podoba mi się to, że ojcem dziecka Zoili jest Pablo..
Pierwszy odcinek, a wywarł na mnie mega pozytywne wrażenie, czuje, że serial nadal trzyma poziom, nie mogę doczekać się co będzie dalej. :)
Kurde zapomniałam że Pablo to jej były mąż , myślłam ze to ten nowy facet :O to mi go nie szkoda haha
Ej, ale wiecie co było dziwne? Panna Młoda postrzelona, a Pan Młody jej nie łapie Oo. A potem zdziwienie, że PM w śpiączce była przez 4 m. A i jestem ciekawa czyj był to trup? Obstawiam, że to mąż tej blondynki od adoptowanego dziecko. Ciekawie co to za tajemnica? Może było świadkiem przestępstwa, albo ma jakieś zaburzenia? Pani Pawell zabiła mnie swoją reakcją na widok trupa :) Kocham ich :)