Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12305
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Pilot

ocenił(a) serial na 9

Podoba mi się!! :) I to nawet bardzo :D

ocenił(a) serial na 10
Aintha

Dla mnie spoko. Noi Drev van Acker <33

Aintha

ja mam mieszane uczucia
3/10

Aintha

mi się też spodobał na pewno obejrzę następny odcinek ;-)

joannacwi

Mi również się podobał, zapowiada się sympatyczny serial :)

elenkaa

Latynoska wersja gotowych na wszystko :-)

ocenił(a) serial na 8
joannacwi

Bardzo spodobał mi się pilot, będę oglądać serial!
Nie jest nudno, a zarazem z pewną dawką humoru.

Etka_a

Mi również się podobał :D
jasne, że podobieństwa do DH ma, ten sam producent ;)
mam nadzieję, że serial okaże się tak samo dobry jak desperatki :))

Aintha

Gotowe na wszystko vol 2., ale i tak będę oglądać! Naprawdę nie spodziewałam się, że tylko jeden odcinek aż tak zachęci mnie do oglądania. Czekam z niecierpliwością na kolejne :)
P.S. Jak by tak Eva Longoria zagrała jedną z tych bogatych to serial jak marzenie ;)

violusek

Wszystko możliwe. Mary Alice sama powiedziała: "Gabrielle i Carlos Solis przeprowadzili się rok później. Carlos pomógł założyć żonie własny sklep internetowy, dzięki któremu Gabrielle dostała propozycję prowadzenia własnego programu w telewizji poświęconej modzie. Kupili posiadłość w Kalifornii, gdzie żyli szczęśliwie, kłócąc się do woli".

Beverly Hills, gdzie rozgrywa się akcja, jest zamożnym miastem położonym w metropolii Los Angeles w południowej części stanu Kalifornia w Stanach Zjednoczonych.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

O tym samym pomyślałam, że tylko Gabrielle w sensie Evy Longorii mi brakuje. Ale chyba wolałabym ją w "nowej" roli. No bo ile razy ich małżeństwo może przeżyć, zdrady, morderstwa i ślepotę? :) Niech gra super bogatą laskę. Zepsutą. Latynoskę udającą Amerykankę, wypierającą sie swoich korzeni i posiadającą same latynoskie służące :D

Aintha

"Niech gra super bogatą laskę. Zepsutą. Latynoskę udającą Amerykankę, wypierającą sie swoich korzeni"

Taka była Gabrielle. Nie chcę się kłócić z tobą, ale najpierw piszesz by Eva nie grała Gabi po czym opisujesz postać, którą Eva właśnie grała w "gotowych...".

Jakiś error wyczuwam, ale pozdrawiam cieplutko.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Hehehe - no w sumie masz rację :D

No to niech gra służącą :D - zobaczymy czy potrafi :D

ale tak, czy tak brak mi jej w tej produkcji :). Jako producent mi nie wystarcza :D

Aintha

Dzięki, też masz rację. Ponawiam pozdrowienia