Jakoś nie podszedł mi ten serial trochę wydawał mi się taki sztuczny i jakoś dla mnie nie miał nic za
bardzo do oferowania .Na początku myślałem że to będzie coś podobnego do Gotowych na
wszystko tam było świetne połączenie humoru i pikanterii kryminału a tutaj tego nie ma 3/10
Jak dla mnie dorównuje Gotowym na wszystko a jeśli chodzi o humor to jest go nawet więcej. Każdy ma inny gust dla mnie serial świetny następca po Desperatkach.
A mi się serial podoba, wiadomo to nie są desperatki bo to jest zupełnie inny serial, który czerpie trochę z Desperatek. Mimo wszystko przyjemnie mi się go ogląda i humor zawarty w tym serialu mi odpowiada,na pewno z niego nie zrezygnuję i nadal będę oglądać, ale rozumiem każdy ma inny gust :)
śmieszne jest to że ma taka sama ocene jak desperatki. wg mnie desperatki sa nie do przebicia, jest to najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalam. natomiast w pokojowkach jedyne co mnie zainteresowalo to kto zabil flore, reszta mnie nie porwala. owszem pare smiesznych tekstow jest ale nie umywa sie do desperatek.
To obejrzyj sobie Spartakusa. Są 4 części. Jesli masz taki gust jak ja (desperatki kochałam) to ci się spodoba.Tam będzie trochę krwawo aż miejscami groteskowo, ale przymykam na to oko bo są tam niesamowite intrygi i przystojni aktorzy ;) Serial który nie jest przewidywalny.
Mnie wkurza ten serial po 2 odcinku, najbardziej hasło, że gdyby zabili biała pokojówkę to by to było na pierwszej stronie, właśnie jest na odwrót w realu, dotknie się czarnego i koniec świata, a że się białych bije to kogo to obchodzi. I wtrącanie się pokojówek w prywatne sprawy innych ludzi, co je to obchodzi, zwolnić szmatę i ją wywalić z roboty. I ta Valentina, puszczalskie biedaczki starające się wbić do klasy lepszych podbijając do bogatych chłopaków. Gówniary.
I jeszcze ta żałosna Rosie która próbuje ukraść męża swojej pracodawczyni udając dobroduszną biedną kobietkę... ;/