Pokojówki z Beverly Hills

Devious Maids
2013 - 2016
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 12305
Pokojówki z Beverly Hills
powrót do forum serialu Pokojówki z Beverly Hills

Jakoś nie podszedł mi ten serial trochę wydawał mi się taki sztuczny i jakoś dla mnie nie miał nic za
bardzo do oferowania .Na początku myślałem że to będzie coś podobnego do Gotowych na
wszystko tam było świetne połączenie humoru i pikanterii kryminału a tutaj tego nie ma 3/10

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

Jak dla mnie dorównuje Gotowym na wszystko a jeśli chodzi o humor to jest go nawet więcej. Każdy ma inny gust dla mnie serial świetny następca po Desperatkach.

ocenił(a) serial na 8
kinoman1985

A mi się serial podoba, wiadomo to nie są desperatki bo to jest zupełnie inny serial, który czerpie trochę z Desperatek. Mimo wszystko przyjemnie mi się go ogląda i humor zawarty w tym serialu mi odpowiada,na pewno z niego nie zrezygnuję i nadal będę oglądać, ale rozumiem każdy ma inny gust :)

CmaBarowa139

Podzielam 2 powyższe wypowiedzi ;)

ocenił(a) serial na 9
Brzechu100

Podzielam 3 powyższe wypowiedzi ;)

Bee_Jay_2

j.w. +1

ocenił(a) serial na 3
kinoman1985

śmieszne jest to że ma taka sama ocene jak desperatki. wg mnie desperatki sa nie do przebicia, jest to najlepszy serial jaki kiedykolwiek ogladalam. natomiast w pokojowkach jedyne co mnie zainteresowalo to kto zabil flore, reszta mnie nie porwala. owszem pare smiesznych tekstow jest ale nie umywa sie do desperatek.

ocenił(a) serial na 10
kinoman1985

To obejrzyj sobie Spartakusa. Są 4 części. Jesli masz taki gust jak ja (desperatki kochałam) to ci się spodoba.Tam będzie trochę krwawo aż miejscami groteskowo, ale przymykam na to oko bo są tam niesamowite intrygi i przystojni aktorzy ;) Serial który nie jest przewidywalny.

ocenił(a) serial na 9
kinoman1985

Mnie wkurza ten serial po 2 odcinku, najbardziej hasło, że gdyby zabili biała pokojówkę to by to było na pierwszej stronie, właśnie jest na odwrót w realu, dotknie się czarnego i koniec świata, a że się białych bije to kogo to obchodzi. I wtrącanie się pokojówek w prywatne sprawy innych ludzi, co je to obchodzi, zwolnić szmatę i ją wywalić z roboty. I ta Valentina, puszczalskie biedaczki starające się wbić do klasy lepszych podbijając do bogatych chłopaków. Gówniary.

ocenił(a) serial na 9
morgana000

I jeszcze ta żałosna Rosie która próbuje ukraść męża swojej pracodawczyni udając dobroduszną biedną kobietkę... ;/

ocenił(a) serial na 9
morgana000

2/10 nie oglądam więcej

kinoman1985

Też widziałem z kilka odcinków i Dh są sto razy lepsze po pierwsze mają lepszą obsadę i fabułe .