PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710281}

Poldark - Wichry losu

Poldark
2015 - 2019
8,0 9,7 tys. ocen
8,0 10 1 9737
Poldark - Wichry losu
powrót do forum serialu Poldark - Wichry losu

Wiem, że 3 sezon leci na którymś kanale TV, ale nie pamiętam którym. Może ktoś kojarzy?

ocenił(a) serial na 9
weroszima

3 sezon dopiero będzie, chyba na wiosnę. Wiem że na jedynce puszczali 2 sezon, ale czy dalej go emitują to nie wiem.

weroszima

Jeszcze nie zakończyły się prace na planie trzeciego sezonu. W zeszłym tygodniu TVP 1 wyemitował ostatni odcinek drugiego sezonu, odcinki 7-10 są jeszcze dostępne w serwisie vod.tvp. Data premiery trzeciego sezonu jest jeszcze nieznana.

ocenił(a) serial na 9
weroszima

Jestem pewna, że widziałam gdzieś 3 sezon, chyba że pominęłam któryś odcinek. Było w nim, że George zgwałcił Demelzę, a ona miała już dwójkę dzieci. Rly, sory za spojler, ale muszę się dowiedzieć

ocenił(a) serial na 9
weroszima

To było w polskojęzycznej telewizji, na bank, mam naziemną, ale za nic nie mogę przypomnieć sobie programu, a w necie ani śladu informacji :(

ocenił(a) serial na 9
weroszima

Jak mogłaś obejrzeć jak napisane masz, że nawet zdjęć jeszcze nie skończyli do tego sezonu? Bardzo się uśmiałam, ale naprawdę niemożliwe jest, że widziałaś 3 sezon Poldarka w polskojęzycznej telewizji :D Chyba, że umiesz się w czasie przenosić :D Może na jesieni puszczą w BBC, a u nas w zimie pewnie.

ocenił(a) serial na 9
ewej

Wiem co widziałam :) Dokładnie pamiętam jak Demelza myła się w morzu po fakcie i kazała jakiemuś chłopakowi nic nie mówić Rossowi.

ocenił(a) serial na 9
ewej

Z resztą zobaczysz że mówię prawdę jak już puszczą w TVP1. Szkoda mi tylko że serial leci gdzieś a ja nie wiem gdzie, ciężko będzie czekać do wiosny.

ocenił(a) serial na 9
weroszima

Hahahaha! Poprawiłaś mi nastrój jak nie wiem co. No to szukaj! Jak to mówią "kto szuka ten znajdzie" Koniecznie daj znać czy znalazłaś, chętnie i ja zobaczę ten 3 sezon. Trzymam kciuki! Powodzenia! :D

ocenił(a) serial na 9
ewej

Dzięki :) Ty też daj znać jak coś znajdziesz, bardzo mi na tym zależy :) Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
weroszima

Nie ma sprawy :D

ocenił(a) serial na 8
weroszima

Zdjęcia do trzeciego sezonu są w trakcioe, nie ma trzeciego sezonu, wejdź sobie na strone telewizji angielskiej i poszukaj wiadomosci. Trzeci sezon jeszcze nie powstał trzeba czekac i nie mogłas widziec cos czego nie ma.

ocenił(a) serial na 9
weroszima

Pewnie macie racje, może coś mi się przyśniło, przepraszam za zamieszanie

ocenił(a) serial na 10
weroszima

Hej ;) ta scena, którą opisałaś skojarzyła mi się bardzo z filmem ''Rob Roy" . Może właśnie to widziałaś.