Wiem, że 3 sezon leci na którymś kanale TV, ale nie pamiętam którym. Może ktoś kojarzy?
3 sezon dopiero będzie, chyba na wiosnę. Wiem że na jedynce puszczali 2 sezon, ale czy dalej go emitują to nie wiem.
Jeszcze nie zakończyły się prace na planie trzeciego sezonu. W zeszłym tygodniu TVP 1 wyemitował ostatni odcinek drugiego sezonu, odcinki 7-10 są jeszcze dostępne w serwisie vod.tvp. Data premiery trzeciego sezonu jest jeszcze nieznana.
Jestem pewna, że widziałam gdzieś 3 sezon, chyba że pominęłam któryś odcinek. Było w nim, że George zgwałcił Demelzę, a ona miała już dwójkę dzieci. Rly, sory za spojler, ale muszę się dowiedzieć
To było w polskojęzycznej telewizji, na bank, mam naziemną, ale za nic nie mogę przypomnieć sobie programu, a w necie ani śladu informacji :(
Jak mogłaś obejrzeć jak napisane masz, że nawet zdjęć jeszcze nie skończyli do tego sezonu? Bardzo się uśmiałam, ale naprawdę niemożliwe jest, że widziałaś 3 sezon Poldarka w polskojęzycznej telewizji :D Chyba, że umiesz się w czasie przenosić :D Może na jesieni puszczą w BBC, a u nas w zimie pewnie.
Wiem co widziałam :) Dokładnie pamiętam jak Demelza myła się w morzu po fakcie i kazała jakiemuś chłopakowi nic nie mówić Rossowi.
Z resztą zobaczysz że mówię prawdę jak już puszczą w TVP1. Szkoda mi tylko że serial leci gdzieś a ja nie wiem gdzie, ciężko będzie czekać do wiosny.
Hahahaha! Poprawiłaś mi nastrój jak nie wiem co. No to szukaj! Jak to mówią "kto szuka ten znajdzie" Koniecznie daj znać czy znalazłaś, chętnie i ja zobaczę ten 3 sezon. Trzymam kciuki! Powodzenia! :D
Dzięki :) Ty też daj znać jak coś znajdziesz, bardzo mi na tym zależy :) Pozdrawiam!
Zdjęcia do trzeciego sezonu są w trakcioe, nie ma trzeciego sezonu, wejdź sobie na strone telewizji angielskiej i poszukaj wiadomosci. Trzeci sezon jeszcze nie powstał trzeba czekac i nie mogłas widziec cos czego nie ma.