PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710281}

Poldark - Wichry losu

Poldark
2015 - 2019
8,0 9,8 tys. ocen
8,0 10 1 9755
Poldark - Wichry losu
powrót do forum serialu Poldark - Wichry losu

Właśnie obejrzałam ostanie finałowe odcinki i przykro mi się zrobiło że to już koniec , dlaczego Ross na końcu wyjechał na wojnę poszedł? Będę musiała chyba znów przypomnieć, szkoda że młodzi jednak nie beda razem myślałam że może on do niej wyjdzie albo ona wróci trochę to przykre:( . Cieszę się że demelza i Ross są razem ;), ta scena końcową jak widać Elizabeth jak wchodzi do domu to tak smutno się zrobiło :(

ocenił(a) serial na 8
MrsVampire

Z drugiej strony, lepiej, że zamknęli to w zgrabną całość, niż żeby ciągnęli to w nieskończoność.

MrsVampire

Ta scena z wejściem do domu, mimo, że była totalnie zmyślona ( jak cały 5 sezon, niepokrywający się z książką...) była naprawdę wzruszająca...

ocenił(a) serial na 9
MrsVampire

Niech mi ktoś wyjaśni w końcu Ross spał z tessa? Czy nie?

ocenił(a) serial na 10
MrsVampire

Nie :). Udawał zainteresowanie żeby ją do siebie zbliżyć.

ocenił(a) serial na 9
MrsVampire

Nie przepadam za serialami ciągnącymi się w nieskończoność ale i takimi, w których nie dokończono wątki. I nie wiem czy Ross w końcu wiedział o swoim synu z Elisabeth? Dwight miał mu powiedzieć ale się rozmyślił, a potem gdy George mówi, żeby się nie zgadzał na odwiedziny Valentina bo to nie rodzina, ma minę jakby wiedział o tym i zgadza się dla spokoju ducha wszystkich. Druga sprawa: Caroline. Myślałam, że jest nieszczęśliwa bo nie może zajść w ciążę, a tu by wychodziło, że nie spała z mężem żeby nie powtórzyła się sytuacja z pierwszym dzieckiem? Liczyłam że też na koniec ogłoszą dobrą nowinę. Inna sprawa to dlaczego George zamknął dom. Czy on nie powinien należeć mimo wszystko do syna Elisabeth nawet jeśli jest bez pieniędzy?
Niby dobrze się serial skończył dla głównych bohaterów ale chciałoby się czegoś innego.