PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727901}
5,7 3,4 tys. ocen
5,7 10 1 3425
Policjantki i policjanci
powrót do forum serialu Policjantki i policjanci

najlepsza para...

ocenił(a) serial na 7

Moim zdaniem najlepszą parą w serialu jest Białach i Ola fajną drużynę stwozyli.

ocenił(a) serial na 7
tojagosia

Nie zgodzę się, Ola jest strasznie irytującą osobą, nie znoszę jej. Widać, że córka komendanta, strasznie wyniosła.

ocenił(a) serial na 7
Azsjas

Może jest trochę rozpieszczona, ale bardzo fajną parę tworzą. Mają ciekawe watki napisane widać ze Ola leci na Białacha a Białach ma inną. Fajne rozbudowanie i ciekawe jak się potoczy, i teraz tym ojcem.A nie jak tamci ciągle coś ciągle jakieś problemy i co mnie najbardziej wkurza to że dziewczyna czarna nosi spodnie tej parze,Krzysiek to chłop on powinien decydować. A on ciągle ma problemy te same ciągle te same. Jest jak miś, żeby przytulać bo dorosłym życiu sobie nie radzi. Czarna jak ma problem to ona na prawo i lewo nie rozpowiada jaka jest biedna a Krzysiek tak, zawsze coś musi się u niego dziać, dobrze że nie beczy na wizji.

ocenił(a) serial na 7
tojagosia

Racja, Krzysiek to raczej miękki jest. Emilka to moja ulubiona policjantka, nie robi cyrków jak Ola (krzyczenie na każdego, fochy itd, a już jak była z dyżurnym to mi go strasznie żal było przez jej dziecinne zachowanie). Co do tego kto w tym patrolu powinien nosić spodnie to się nie zgodzę, Emilka jest wyższa stopniem i ona dowodzi, więc Krzysiek nie ma za dużo do powiedzenia.

ocenił(a) serial na 7
Azsjas

Ale to chłop jednak i on powinien obronić ją a nie ona go. Może szkoda było dyżurnego ale fajnie się ogląda jak chłopak się mocno stara żeby zdobyć dziewczynę.

ocenił(a) serial na 7
tojagosia

Też racja, no cóż, widocznie Krzysiek ma jakieś problemy sam ze sobą. Taka miękka klucha, najbardziej mnie bawiło jak Tosiek się z nim obchodził, a on nawet nie potrafił nad swoim synem zapanować - masakra.
Właśnie, dyżurny tak się starał, a ona i tak zapatrzona jest od początku w Białacha, a ten tego nie widzi. Ogólnie Ola wszystko utrudnia, i ciągle przeprasza, wystarczy, że ma zły dzień i od razu ma na wszystkich focha, i jakieś głupie, wredne odzywki, a jak jej przejdzie to przeprasza i się tłumaczy. Ja rozumiem, że straciła ojca, ale by 3 miesiące później dalej na każde pytanie "jak się masz" odpowiadać wrednie i mieć pretensje, że ktoś śmiał zapytać to przesada.

ocenił(a) serial na 7
Azsjas

Widać ze się zrozumiemy co do mężczyzn.
Krzysiek szkoda nawet pisać jest taki beznadziejny.
Ola to jednak jedynaczka oczko w głowie nie ma nikogo porucz ojca. A on dla niej by zrobił wszystko, trochę zrozumiałe ze rozpieszczona. Z Białachem fajną by parę tworzyły. Może ona też woli jak chłopak jest męski zdecydowany on rządzi, a nie czekał i podlizuje się za dużo. Jak się mówi kobiety lecą na drani.