Matko jak ta dziewczyna mnie drażni! Zrobiła się okropna, z wiecznie obrażoną miną, jeszcze trochę i przegoni K ! Czy wy też macie takie odczucia? Kogo jeszcze najchętniej pozbylibyście się z serialu, kto was jeszcze drażni?
Okropnie irytuje teraz te babsko. Ale ona zwyczajnie założyła taką maskę ot twardej kobity, bo czuje się pokrzywdzona.. Ostatnimi czasy wkurza mnie też Quintino z tymi swoimi durnymi lalkami. I bezsensowny wydaje mi się być wątek naelektryzowanego Dannego.. Co to ma być, jakieś sci-fi? Eh.
Ja się dziwię że taka śliczna dziewczyna jak Trini traci czas na takiego idiotę;) ale cóż, serce nie sługa;) A wątek z Dannym faktycznie niepoważny, ale przynajmniej jest śmiesznie :D
Też mnie to boli, że tak urocza istotka, jaką jest serialowa Trini, w ogóle ma coś wspólnego z tym niezbyt urodziwym freak'iem..
Na tę Penę nie idzie się patrzeć, niech przejedzie ją samochód albo niech wraca na wieś. Carla by się mogła w końcu spiknąć z Arim, skoro zaraz ma być koniec.
Lubiłem Pene, kiedy pracowała w poplandzie i wszyscy bez powodu byli przeciwko niej, ale dość szybko stała się okropna. Teraz też nie mogę na nią patrzeć. To jakaś wariatka, co ona wgl zrobiła, zniszczyła pokój Gugi a on jej nawet nie wywalił.
Trini może i słodka istotka, ale niech ona się weźmie za jakąś robotę , a nie tylko na pieiądzach ojca żyje
No tak, dobrze jej Guga powiedział, że jak będzie się tak dalej zachowywać to zostanie sama.
Zostały 2 odcinki, fakt szkoda.
Ciekawe jak w dwa odcinki Carla zejdzie się z Arim bo zakładam, że o to w serialu chodzi, choć dla mnie diego jest fajniejszy.
Dziwny był ten dzisiejszy odcinek. Nie podoba mi się to, że Guille robi się zKAtalizowany. Popland powinien spłonąć i każdy zacząć żyć na własny sposób.
A wiecie może czy to już zupełny koniec poplandu,czy może są w planach nowe serie ? Kurcze szkoda,że już się kończy :(
Swoją drogą jak nazywa się piosenka, która leci w 5 minucie i 45 sekundzie tego filmiku http://www.youtube.com/watch?v=cvZ3UqDyCa8&feature=fvwrel
?