PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565378}

Pora na przygodę!

Adventure Time with Finn and Jake
2010 - 2018
8,1 32 tys. ocen
8,1 10 1 32444
9,0 7 krytyków
Pora na przygodę!
powrót do forum serialu Pora na przygodę!

Wie ktoś kiedy i czy wogóle powstanie?

mietek04

Z tego co ja wiem na Wiki jest napisane, że pracują nad 6 sezonem. Ale czy to prawda i rzeczywiście wyjdzie, a mam nadzieję, że tak. Podobno ma też być film...

Fionna

Ma być film!? :O Ale super.

Merkura

Podczas wywiadu Ward stwierdził, że myśli nad filmem. Z tego co wiem to jest już raczej potwierdzona informacja. Sezon 6 też ma być. Serial cieszy się w Hameryce dużą popularnością więc nie ma powodu żeby miał nie powstać.

Bystrainaczej

Dobrze wiedzieć, że będzie 6 ^^

Fionna

Możliwe że będzie ale i tutaj smutna prawda że jeśli będzie to jeszcze dłuugo ponieważ muszą go skończyć dodać dubing a następnie polskie cn musi o tym wiedzieć zdobyć 6 sezon i całego go przetłumaczyć więc .... jeszcze bardzo długo zanim go ogłądniemy

dagon1911

Jak narazie CN wyemitował dopiero połowę 4 sezonu, ekipa ma jeszcze sporo czasu.

mietek04

Jaka ekipa? Przecież jesteśmy w połowie piątego. Jaka ekipa?

Kannotekina

Miałem na myśli ciężko pracujące Studio Sonica, któremu zawdzięczamy pięknie opracowaną polską wersję!

mietek04

E tam polska wersja :x

mietek04

Ja słyszałam o ósmym. Teraz pracują nad siódmym, a ósmy tylko wiadomo że będzie.

Kannotekina

a skąd wiesz że będzie ósmy ?

dagon1911

Pytanie nie powinno brzmieć "skąd wiesz że będzie ósmy?" a raczej "o czym będzie ósmy?", bo nie widzę powodu dlaczego ósmego sezonu miałoby nie być.

Jeżeli chodzi o konkretne źródło skąd to teraz już nie znajdę :T Wybacz, słyszałam o tym już jakiś czas temu.