Mam małe pytanie a mionowicie chodzi mi czy ktoś wie gdzie można znaleźć odcinki ,,Pora na
przygodę'' które nie zostały przetłumaczone przez CN z polskimi napisami bo chciałbym dowiedzieć
się o dalszych przygodach FInna i Jake lecz niestety słabo u mnie z angielskim dlatego zależy mi
na polskich napisach jeśli ktoś wie gdzie można je znaleźć prosiłbym bardzo o linka.Z góry
dziękuje.
Mamy tylko bez napisów
Napisy robił jeszcze kilka tygodni temu Mr Biune ale został wyrzucony z internetów.
A wystarczyłoby gdyby robił napisy dopasowane do plików z odcinkami zamiast łączyć napisy z filmem, wtedy takie napisy mógłby umieszczać u nas na forum (nie miałby wtedy żadnej cenzury ani kontroli) albo i równie dobrze gdziekolwiek by chciał, i nie miałby problemów ani z yt ani z żadnym innym serwerem.
Ale on nie chcę mnie słuchać, i wydaje mi się że wręcz unika już moich wiadomości. (Ciekawe dlaczego? Wysyłasz do niego kilaknaście wiadomości i dziwisz się dlaczego ma cię dość.)
Jeżeli ktoś mógłby do niego napisać, to jedyny znany mi kontakt do niego jest przez jego chomiika.