PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565378}

Pora na przygodę!

Adventure Time with Finn and Jake
2010 - 2018
8,1 32 tys. ocen
8,1 10 1 32480
9,0 7 krytyków
Pora na przygodę!
powrót do forum serialu Pora na przygodę!

Małe pytanko ????

ocenił(a) serial na 10

Mam małe pytanie a mionowicie chodzi mi czy ktoś wie gdzie można znaleźć odcinki ,,Pora na
przygodę'' które nie zostały przetłumaczone przez CN z polskimi napisami bo chciałbym dowiedzieć
się o dalszych przygodach FInna i Jake lecz niestety słabo u mnie z angielskim dlatego zależy mi
na polskich napisach jeśli ktoś wie gdzie można je znaleźć prosiłbym bardzo o linka.Z góry
dziękuje.

nidoking

Mamy tylko bez napisów
Napisy robił jeszcze kilka tygodni temu Mr Biune ale został wyrzucony z internetów.

A wystarczyłoby gdyby robił napisy dopasowane do plików z odcinkami zamiast łączyć napisy z filmem, wtedy takie napisy mógłby umieszczać u nas na forum (nie miałby wtedy żadnej cenzury ani kontroli) albo i równie dobrze gdziekolwiek by chciał, i nie miałby problemów ani z yt ani z żadnym innym serwerem.

Ale on nie chcę mnie słuchać, i wydaje mi się że wręcz unika już moich wiadomości. (Ciekawe dlaczego? Wysyłasz do niego kilaknaście wiadomości i dziwisz się dlaczego ma cię dość.)
Jeżeli ktoś mógłby do niego napisać, to jedyny znany mi kontakt do niego jest przez jego chomiika.

ocenił(a) serial na 10
Kannotekina

No cóż więc nie zostaje mi nic więcej jak czekać aż CN je przetłumaczy, ale i tak dzięki za odpowiedź.