Z tego co się dowiedziałam ten odcinek ma być z Królewną Ognia, BMO i jakimś CMO. Ma być za
tydzień, ale o czym ma być tego narazie nie wiem. Jeśli ktoś ma inne info niech pisze.
Szczerze, to ja mam już dość tej Królewny. "Buning Low" był dobry, ale z każdym kolejnym odcinkiem ta pannica wkurza mnie coraz bardziej.
Myślałam że tylko ja jej nie polubiłam. FP jest chyba jedyną postacią w Adventure Time, której po prostu nie lubię. Tak samo nie podobał mi się sposób "na siłę", w jaki ten bohater został wprowadzony do fabuły.
Też tak miałam. Ale polubiłam ją dlatego, że super się projektuje strój i fryz :D
Jakiś inny jej design pokazali w tym ostatnim odcinku z nią. Gorszy. Ale może to być kulminacja tego jej bycia "złą".
Mi się nawet spodobał. Widziałam inne projekty jej sukienki i niektóre były lepsze.
Długi zwiastun /watch?feature=player_embedded&v=xCd2tQ4aZfw
Klip z Wonderconu /watch?feature=player_embedded&v=WJ6Aswv9tlY
Wątek FP mógłby się ostatecznie rozwiązać, ponieważ postrzegam ją jako bez wyrazu. Jej wprowadzenie wydaje się być pewnego rodzaju "zapchajdziurą", gdyż nie wniosła ona nic wartościowego do fabuły. Cóż, ale takie kreacje też są potrzebne. Jak sądzicie, będzie kolejny wyciek?
SPOILER
Widziałam minutowy urywek z tego odcinka i nie jestem pewna, ale Finn chyba mówił o jakimś zerwaniu z Królewną Ognia. Zresztą mam wrażenie, że ten odcinek przebije King worm. Kurde, Finn poznaje jakąś dziewczynę z poduszek (sam ten świat mnie przeraża i jeszczejak Jake umiał coś takie zbudować o.O), i jeszcze jakoś się on starzeje i jeszcze jakieś dzieciaki. Ogólnie nie mogé się doczekać xD
Jak wy sądziecie?;)
Dobrze będzie w końcu zobaczyć Finna jako dorosłego mężczyznę :D Widziałam na screenach, że ponownie ma robotyczną rękę, ale w wersji poduszkowej. Może dzięki tej "przygodzie" dojdzie do jakiś konkluzji co do swojego związku z FP.
Jest to chybe spowodowane tym, że ona nic ciekawego mnie wnosi w fabułe. Ja ją traktuje jako postać neautralna.
No nie wiem, to tak jakby nie lubić Lady Rainicorn bo przecież też nic nie wnosi w fabułę, a jest dziewczyną Jake'a. Ja tam Flame Proncess bardzo lubie. Poza tym, chyba podświadomie czuje satysfakcję z tego że PB jest zazdrosna :P
No, już z pewnością nie chce żeby Finn z nią zerwał. Wydaje się być taka słotka :3 Niczym przeciwieństwo Waltera z Breaking Bad, jeżeli ktoś oglądał - z chaotycznej zmienia się raczej w dobrą osobę.
Szczęście, że nie. Choć ten odcinek jest straasznie walniety. Śmieszny ma głos Finn, gdy jest dorosły :D
Dorosły Finn jest świetny. xD Bardzo polubiłam tą jego rodzinę. Szkoda tylko, że jednak Finn i FP nie zerwali. :/
Czy ja wiem czy jest taka wkurzająca?:P Raczej to ona umie się wkurzyć.
Lubią ja dlatego, że jest podobna trochę do mnie. Umie być spokojna, ale jak się wkurzy to jest źle xD
Słowa moich koleżanek.
W sumie odcinek mnie nie zaskoczył. Był tak samo zryty jak większość.
Co do fabuły to spoko. Najlepszy był koniec w którym Finn zapomniał o całym "życiu" która przeżył we śnie.
Według mnie to nie był sen. Finn odnalazł portal do równoległego wszechświata, gdzie panuje inny upływ czasu. Potem umarł w tamtym wszechświecie i spowodowało to że wrócił do własnego. Tak samo jak z Narnią, to że dzieci po wyjściu z szafy zastały wszystko w dawnym stanie nie znaczy że Narnia nie istnieje, czy że był to sen. To wszystko się zdarzyło, tylko w innej czasoprzestrzeni.
Żeby ktoś nie powiedział że to to samo co z pokojem Prismo. Nie, to co innego. Wtedy Jake zażyczył sobie żeby Lich nigdy nie wypowiedział życzenia, które doprowadziło do ciągu wydarzeń, więc technicznie razem z Finnem cofnęli się oni w czasie. Dlatego TO nigdy na prawdę się nie wydarzyło.
Ja tak zawsze, zwykle potrafię dłużej >.< Jeżeli masz jakieś może pytania czy temat do pospekulowania w sprawie Adventure Time, to ja bardzo chętnie, bo na co dzień nie mam z kim, mimo że w głowie miliardy teorii.
To znaczy mam z kim, ale po angielsku, a to z powodu niedokształcenia zawsze trudniej mi wychodzi...
Rozumiem. Ja to już w ogóle nie mam z kim omówić jakiś teorii. Choć moja głowa wręcz pęka od tego miejscami, ale pisać nie mam ani trochę ochoty. Jak już rozgadam to końca nie widać. Kochane koleżanki, które zawsze mnie wysłuchają, ale i tak nic nie zrozumiom..
Trochę nie na temat, ale wiecie może gdzie można obejrzeć "Burning Low" po polsku? Jest jakaś strona?