PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565378}

Pora na przygodę!

Adventure Time with Finn and Jake
2010 - 2018
8,1 32 tys. ocen
8,1 10 1 32480
9,0 7 krytyków
Pora na przygodę!
powrót do forum serialu Pora na przygodę!

Najlepsza bajka! Nie wiedziałem, że teraz robią tak dobre rzeczy.

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Bałam się, że kreskówki na CN stają się coraz gorsze i gorsze. Ale nie jest tak źle, jest Flapjack, jest Chowder i teraz to. Naprawdę, Cartoon Network wraca do korzeni chyba i znowu są te pokręcone kreskówki <3

ocenił(a) serial na 10
duzehalo

W pełni się zgadzam! Upóstwiam chowdera, flapjacka i porę na przygodę!

ocenił(a) serial na 10
venom_xd

Sorry ,,ubóstwiam".

duzehalo

Coś w tym jest, a zwłaszcza zgadzam się co do wszystkich wymienionych seriali! Nie sądzę żeby CN "wrócił" do tego, co było dawniej, bo tak naprawdę co było to było, ale ceni się każdy przebłysk tego starego, dobrego, absurdalnego humoru ^^
Przy okazji - śledziłam blogi i galerie autorów Chowdera i Flapjacka (pana Greenblatta i Thuropa van Ormana) i muszę powiedzieć, że każdy z nich jest bardzo ciekawą osobą i to co robią, robią z prawdziwą pasją : ] Oby więcej było takich ludzi!

plomykowka

Jedyne co mi się w tej kreskówce nie podoba, to odcinki z tą wampirzycą Marceline. Jej postać budzi we mnie jakąś taką odrazę:/ Ale cała reszta jest GENIALNA:)

użytkownik usunięty
Zygfryd666

Niesamowite? Raczej matematyczne!!!

ocenił(a) serial na 10

albo apokaliptyczne i aromatyczne

Zygfryd666

A nie romantycznie apokaliptyczne?

plomykowka

algebraiczne!

ocenił(a) serial na 10
TenDrugiGanjalf

Pierwiastkowo! :D

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Ja to uwielbiam, ale nie do konca sadze zeby dzieciaki w wieku 7 lat powinny to ogladac, szczegolnie odcinek Freak City. To jest troche jak Charlie the unicorn wersja soft.

mientol

myślałem że juz nic nie przebije Flapjacka..........

ocenił(a) serial na 10
jestemtwoimojcem

Pendleton przerosl sam siebie ;)

mientol

racuch racuch racuch!

ocenił(a) serial na 8
jestemtwoimojcem

no dobra, fajnie, fajnie, ale czy ktoś mi powie gdzie można to obejrzeć w internecie??

errael47

yyyy na you tubie jest pare odcinków

ocenił(a) serial na 10
errael47

na youtube sa wszystkie w orginalnej wersji jezykowej

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Imo najlepsza bajka obecnie na CN. Flapjack i Chowder są ok, ale nie umywają się do tego. A odcinki z Marceliną są super! To ogólnie całe jest zajebiste! Ups przepraszam.... To jest Matematyczne!

ocenił(a) serial na 9
Vyor

Algebraiczne!

ocenił(a) serial na 10
FabianQ

Wszystkie odcinki w oryginalnej wersji ( jest the best!) goddam-kids.blogspot.com

użytkownik usunięty
Zygfryd666

Zgadzam się i mówię to świeżo po obejrzeniu pierwszego odcinka (2 epizodów jakby co).

ocenił(a) serial na 10
Zygfryd666

Dzięki swej całej absurdalności i genialnym tekstom - jak dla mnie plasuje się w czołówce ulubionych kreskówek. A z nowszego CN - razem z Flapjackiem i Chowderem tworzą cudową trójcę.

ocenił(a) serial na 10
wharzynska

Poczekaj aż w Polsce będzie Regular show. To jest również absurdalne i ma genialne teksty. Oraz jedną z najbardziej naćpanych postaci w kreskówkach!

A co do flapjacka i chowdera to według mnie są to kreskówkowe "łączniki " pomiędzy kreskówkami dla powiedzmy "dzieciarni" i i kreskówkami dla nastolatków ( pora na przygodę, Rwgular show, oraz większość starych)