niestety właśnie znalazłam informację, że serial został anulowany... ciekawe ile odcinków zostanie wyemitowanych
Ehhh., szkoda. Przesadnie fascynujący nie jest, ale ogląda się przyjemnie i już zdążyłam przywiązać się do bohaterów.
Słaby, plastikowy serial, z plastikowymi postaciami. Kojarzy mi się z Dominion, innym kupskiem tego rodzaju. Natomiast informacja o anulowaniu jest dla mnie obojętna - i tak przestałem to oglądać. Jeśli komuś się to podobało, to oczywiście ma powody do narzekań...
Nie mówię, że mi się jakoś specjalnie podobał, ale jak coś mnie totalnie nie zanudzi to lubię znać zakończenie. W tym przypadku na pewno urwą wątek zanim się fabuła na dobre rozkręci. Ale może jak go zdejmą to zrobi się miejsce na coś nowego i lepszego :)
A wiecie czy będą jeszcze jakieś odcinki czy tylko te 6 które mieliśmy okazję zobaczyć? Ostatnio pojawiło mi się, że jest odcinek 7. ale nigdzie go nie było, wiecie czy jest? Będzie jeszcze 8? Kiedy to anulowali? Wkurza mnie takie cos :D
Tutaj napisali, że anulowano po 7 odcinkach http://www.filmweb.pl/news/Jesienna+ram%C3%B3wka+stacji+The+CW+na+sezon+serialow y+2015+2016-111430
Jeszcze później sprawdzę na stronie CW, bo sama jestem ciekawa
Dzięki bardzo, przynajmniej wiem na czym "stoję", ale i tak nie lubie jak tak robią ;x już któryś serial mi tak anulowali. Jest 100000000000 seriali o detektywach, a jak ktoś wymyśli coś innego to to anulują :x