PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710809}

Pot i łzy

Flesh and Bone
2015
7,5 5,1 tys. ocen
7,5 10 1 5078
3,0 4 krytyków
Pot i łzy
powrót do forum serialu Pot i łzy

Emisja

ocenił(a) serial na 7

Słyszałam, że wszystkie odcinki serialu wyjdą jednego dnia (jak robi to Netflix), czy to prawda?

candyyy

Nie, odcinki wychodzą co tydzień :)

whodoesitcare

Wszystkie odcinki będą dostępne online jednego dnia (w Polsce jutro - 9 listopada). Poza tym Starz będzie je emitował co tydzień w TV. Tak samo było z serialem "Aquarius".

ocenił(a) serial na 7
paparazzi

Jak myślisz, (albo czy tak było w przypadku "Aquariusa" jeśli się orientujesz, skoro to ta sama stacja) będą gdzieś dostępne te wszystkie odcinki oprócz starzplaya? Tam można oglądać tylko na terenie USA :(

candyyy

"Aquarius" był akurat z innej stacji, ale co do"F&B" to już na torrentach wszystkie odcinki są do pobrania :)

candyyy

Bo to produkcja Starz ;)

ocenił(a) serial na 7
candyyy

a tu: https://youtu.be/7hMAWyKpKb8?t=1m25s -> starz.player, ktoś się może orientuje o co chodzi z tą platformą, bo jestem zielona ze STARZ? I czy w Polsce gdziekolwiek ten serial da się zobaczyć...

ocenił(a) serial na 8
candyyy

http://www.tvseriesonline.pl/ Polecam! Właśnie skończyłam pierwszy odcinek ... genialny, zwłaszcza dla wielbicieli baletu.

ocenił(a) serial na 7
geoida_102

dzięki za odpowiedź! liczę na nowe mocne drama series ;)

candyyy

całkiem niezły, nawet pomimo tego, że balet mnie nie interesuje

ocenił(a) serial na 7
geoida_102

zgadzam się, mi ten serial również przypadł do gustu

candyyy

wszystkie odcinki już są dostępne, a tutaj możecie przeczytać recenzję http://moviesroom.pl/na-pierwszy-rzut-oka-1-sezon-flesh-and-bone/

kasia_jana

szybko działasz:) dzięki fajna recka. serial mnie właśnie pozytywnie zaskoczył (halo, nie 'rozczarował':) spodziewałem się czegoś znacznie bardziej płaskiego i komercyjnego a tutaj miejscami naprawdę robi się ciekawie. oczywiście jest cała masa, mało przetworzonych klisz/schematów ale ich połączenie bywa oryginalne (mix Black Swan, Whiplash, Bates Motel, Fisher King z Robin Williamsem). dla mnie największą zaletą jest spora dawka autentyzmu (przynajmniej w moim odczuciu) przedstawienia środowiska baletowego, zaangażowanie prawdziwych tancerek (w tym naprawdę dość wybitnych jak solistka drezdeńskiego baletu w głównej roli). na minus - nie udało się uciec od nadobowiązkowej dawki kiczu i schlebianiu mniej wyrobionym gustom (w końcu produkcja ściśle komercyjna).

francislionel

tam to miało być w takim sensie, że przyjemnie raczej się rozczarowałam :) Może faktycznie niefortunnie wybrałam :) miło, że się podoba :)

kasia_jana

Istnieje sprzeczność logiczna między "miło"/ "przyjemnie"/ "pozytywnie" a znaczeniem słowa "rozczarować". Trudno uznać to za oksymoron, ponieważ ludzie używają tego wyrażenie raczej bez świadomości tej sprzeczności. Teraz jak o tym myślę to nie wydaje mi się, że by to był językowy - raczej kwestia gustu.

candyyy

wszystkie odcinki dostępne na hbo go

ocenił(a) serial na 7
candyyy

Możesz wszystkie odcinki obejrzeć na stronie tvseriesonline. Z tego co się orientuję już dwa odcinki są przetłumaczone, a reszta jest dostępna na razie w wersji angielskiej.

ocenił(a) serial na 7
candyyy

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, znalazłam dostęp i jestem już po 6 odcinku! ;)

candyyy

A gdzie znalazłaś dostęp do odcinków? znalazłaś z lektorem? gdzie można pobrać ?

ocenił(a) serial na 7
Ariel2400

hbo go, 7 dni za darmo :)

candyyy

I na 1. sezonie poprzestaniemy... drugiego nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
baletomanka

Właśnie skończyłam ostatni odcinek! Genialna muzyka! Szkoda, że nie planują drugiego sezonu. That's it! This is the end!

ocenił(a) serial na 7
geoida_102

to pewne? bez szans na 2 sezon? szkoda, myślałam, że się troche podreperują...

ocenił(a) serial na 8
geoida_102

Ma ktoś namiary na soundtrack z serialu ?

Chciałabym znaleźć tę piosenkę przy której występuje jako prima w ostatnim odcinku.